Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 9 okt 2020
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de dingen waar je je partner niet voor kunt vergeven volgens je sterrenbeeld

Je zou de beste partner van de hele wereld kunnen hebben, maar er zullen natuurlijk momenten zijn in je relatie dat je je partner moet vergeven voor iets. Wist je al dat je van nature bepaalde dingen niet kunt vergeven op basis van je sterrenbeeld? Wij delen  de dingen waar jij moeite mee hebt.

Volgens de sterren zit het namelijk zó.

Dingen waar je je partner niet voor kunt vergeven

Mensen maken fouten en dat is hartstikke normaal. Maar waar je je bij sommige dingen er gemakkelijk overheen kunt zetten, ligt dat bij andere momenten een stuk ingewikkelder. Vergeven is zo makkelijk nog niet. En dat kan aan je sterrenbeeld liggen. Kijk snel of die van jou klopt.

1. Ram: verraad

Je bent niet iemand die lang wrok koestert, Ram. Dat heeft allemaal te maken met je mindset van vooruitgaan en niet achterom kijken. Maar als iemand achter je rug om iets doet, dan kan jij je flink verraden voelen.  Je liefje zal dan de andere kant van je zien.

2. Stier: bespot worden

Je bent erg zelfverzekerd en zeker van je eigenwaarde, Stier. Je bent liefdevol en respectvol naar anderen en dit verwacht je ook zeker terug. Om jezelf lachen kun je prima, tenzij je het gevoel hebt dat je vernederd wordt óf bespot. Dit zal je relatie dan ook zeker aantasten, want jij bent hier niet van gediend.

3. Tweelingen: negativiteit

Jouw teken is luchtig en optimistisch. Je bruist van nieuwsgierigheid en enthousiasme en daarom stoort het jou als iemand je probeert neer te halen. Als er iets is waar jij niet tegen kan, is het pessimisme. Als je liefje een hoop negativiteit meebrengt, is er een grote kans dat je de relatie beëindigt.

4. Kreeft: ontrouw

Jij bent erg gevoelig, Kreeft. Je emotionele kwetsbaarheid zorgt ervoor dat je mensen niet snel binnenlaat. Je grootste angst is ontrouw, want gekwetst worden raakt je heel diep. Als je liefje je eenmaal gekwetst heeft, kan het lang duren voordat je vergeeft.

5. Leeuw: afwijzing

Er zijn heel weinig mensen die jouw ego kunnen kraken, Leeuw. Je bent namelijk erg zelfverzekerd, maar als het om een afwijzing van je geliefde gaat, kun je je erg gekwetst voelen. Je wilt je graag geliefd en gewaardeerd voelen. Een afwijzing is te vergelijken met een wond, het kost tijd om te genezen. Het vergeven daarvan duurt daarom ook langer.

6. Maagd: oneerlijkheid

Je bent erg kritisch en voorzichtig met wie je binnenlaat, Maagd. Als iemand eenmaal je hart heeft gewonnen, ga je er ook écht voor. De meest kleine dingen kan je van je laten afglijden, maar als het om oneerlijkheid gaat kan dat niet bij jou door de bocht. Je bent erg begripvol, maar als iemand tegen je liegt zal je ze niet vergeven.

7. Weegschaal: vernedering

Bij jou draait alles om eerlijkheid en evenwicht, Weegschaal. Je kunt alle kanten van een argument zien en dit maakt je vergevingsgezind. Er is één ding dat bij jou niet door de bocht kan en dat is een partner die je vernedert. Of het nou in het openbaar is of privé, het brengt jou uit een balans op een manier die niet te vergeven is.

8. Schorpioen: ontrouw

Er is eigenlijk maar één ding dat jij nodig hebt in een relatie Schorpioen, namelijk loyaliteit. Je hebt een partner nodig op wie jij kan rekenen, door dik en dun. Als je partner ontrouw is, ben jij eigenlijk meteen al klaar. Van vergeven is geen sprake van.

9. Boogschutter: emotionele manipulatie

Je bent een vrije geest die onafhankelijkheid heel erg waardeert, Boogschutter. Er is geen haast om je te settelen en als je dat doet, is het met iemand die begrijpt hoe jij in elkaar zit. Als er één ding is waar jij niet tegen kan, is het emotionele manipulatie. Je houdt er niet als je partner de controle over je wilt hebben en je ziet dit als passieve agressiviteit. Dat betekent einde relatie, want vergeven gaat niet meer.

10. Steenbok: gebrek aan respect

Je houdt van hard werken en je bent erg gedreven, Steenbok. De prestaties die je hebt gemaakt ben je trots op en je probeert altijd de beste versie van jezelf te zijn. Je begrijpt dat niet iedereen zo is en hebt daarom veel geduld met je partner. Maar als je niet gerespecteerd wordt of het gevoel hebt dat je harde werk niet gewaardeerd wordt, dan is diegene bij jou aan het verkeerde adres. Je zult je partner namelijk niet makkelijk vergeven voor dit.

11. Waterman: wreedheid

Je hebt een hart van goud, Waterman. Je kunt je soms overweldigend voelen door de wreedheid van de wereld, daarom probeer je je leven te vullen met positieve dingen en mensen. Wreedheid tolereer je niet. Wanneer je ziet dat je partner dit gedrag toont, verandert het beeld voorgoed en is het onmogelijk om ze dit te vergeven.

12. Vissen: niets

Je bent de meest vergevingsgezinde van alle sterrenbeelden, Vissen. Je hebt ongelooflijk veel empathie en kun je in elke situatie van een ander verplaatsen. Dit maakt vergeven voor jou erg makkelijk. Dat betekent alleen niet dat je in een relatie blijft als je ongelukkig bent.

Meer over sterrenbeelden:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.