Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze pastelkleurige geruite minirok van Dua Lipa maakt veel los op Instagram

Dua Lipa is on fire de afgelopen maanden. Haar album “Future Nostalgia” heeft net een Grammy binnengesleept, ze lijkt verliefder dan ooit op vriendje Anwar Hadid en ieder modemerk in de wereld wil haar kleden. En goed nieuws voor ons: ze deelt genoeg foto’s van haar outfits om ons te voorzien van meer dan genoeg post-lockdown-inspiratie.

Dit keer post ze een pastelkleurige geruite minirok die veel losmaakt op Instagram.

Dua Lipa in pastelkleurige outfit

De outfit kreeg op Instagram al 1.6 miljoen likes in een uur en wij vinden dat helemaal niet gek. Het is een ultrakort geruiten minirokje met een matching crop top in pastelroze. Het rokje heeft een riem met twee diamanten gespen rondom de taille en is ontworpen door modemerk Yung Reaper uit Los Angeles. In de Instagram-bio van het merk staat, “Made to order ethically in the city of angels by angels 👼🏼.”

Dua Lipa combineerde de outfit met lange zwarte nagels, een staart uit meerdere vlechten en een zwart schoudertasje met een hanger van een libelle. Haar zwarte sneakers zijn uit de collectie van Puma x Billy Walsh Cell Dome en ook die combineert ze feilloos met witte sokken met een Puma-logo. Ze laat nog net genoeg ruimte over om wat van haar tiny tattoos te zien. In de caption schrijft ze, “as if butter wouldn’t melt.” Zeiden we al dat we fan van de look waren?

Reacties

En wij zijn niet de enigen, want onder haar Instagram-foto gaat het helemaal los. Fans reageren met reacties als, “SOSOSOSOSO SOOO BEAUTIFUL” en, “This fit thoooo” en, “STUNNING.” Anderen reageren op de foto met, “I love you dua!!!!” en, “You’re everything” Kortom: de foto maakt veel los bij de fans, maar voorlopig staat het Instagram-record nog op Billie Eilish en haar rommelige knot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.