Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe skincare-lijn van Paula’s Choice is perfect als jouw huid wel wat rust kan gebruiken

Skincare blijft belangrijk en een on-going process, want als je ook maar één seconde denkt ‘Wat ziet mijn huid er goed uit’ dan is het daarna niet meer zo. Daarom is het goed om elke dag goed voor je huid te zorgen, om genoeg water te drinken en om niet té vet te eten. Natuurlijk is een prachtige gave huid niet voor iedereen weggelegd (ja, helaas) maar je kunt niet beter dan je best doen. Ons favo skincare merk Paula’s Choice heeft een nieuwe (of nou ja, verbeterde) lijn voor iedereen die wel een beetje kalmte op de huid kan gebruiken.

Alles over de Calm-lijn

Meer dan 70% van alle mensen heeft last van een gevoelige huid en hebben dus ook wat extra verzorging nodig. Geen harde cleansers, die beschadigen de huid alleen maar of daar reageer je alleen maar sterk op. Daarom is het belangrijk dat je huidverzorging hebt die goed bij jou past. De Calm-lijn van Paula’s Choice bestaat uit een cleanser, toner, exfoliant, serum én moisturizer dus je kunt je hele routine hiermee afronden. Wel zo lekker. Paula’s Choice is sowieso een holy grail van ons als het gaat om huidverzorging want het werkt écht. De Calm-producten bestonden al maar ze zijn nu new and improved.

Zoek uit wat voor jou werkt

Nu zijn wij natuurlijk sowieso wel fan van een goed potje (of tubetje) skincare. En zoals we al eerder zeiden, het werkt voor iedereen anders. Elke huid is anders en heeft dan ook wel een gepersonalseerde behandeling nodig. Dus als je moeder, zus of buurvrouw denkt te weten wat voor jou werkt – neem dat nou niet klakkeloos over, ga zelf een beetje op onderzoek uit. Laat dermatoloog je vertellen wat je huid nodig heeft en wat voor producten je daar voor kunt gebruiken. Je hoeft zelfs geen honderden euro’s uit te geven, je moet gewoon vinden wat voor jou werkt. Of die smeerseltjes nou 20 of 70 euro zijn, dat maakt niet uit.

Kendall Jenner deelt haar skincare routine voor het verhelpen van acne

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.