Britta van Aggele
Britta van Aggele Career 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Werk je veel met excel? Op deze site vind je alle formules die je ooit nodig zult hebben

We hebben er op de middelbare school allemaal mee gewerkt. Dan hebben we het natuurlijk over het Microsoft programma Excel. Dit programma is voor veel mensen een goede vriend, maar kan ook als vijand werken als je niet weet hoe je het moet gebruiken. Gelukkig laat een TikTok-video zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je nooit meer problemen hebt met Excel. Er bestaat namelijk een site waarop alle formules die je ooit nodig hebt staan.

Hoe handig!!

Excel

Hoewel je vast en zeker door school met Excel in aanraking bent gekomen kan je het programma voor nog zoveel meer gebruiken. Zo gebruiken sommige bedrijven het voor het maken van een werkrooster, kan je het gebruiken om te budgetteren en kan je gemakkelijk berekeningen maken in het programma. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe het programma en formules werken.

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden die het Microsoft programma Excel je biedt. Nu kan je een uitgebreide cursus volgen waarin er precies verteld wordt hoe je het programma kunt gebruiken, maar dit kost je alleen geld. Neem in plaats van een cursus gewoon een kijkje op TikTok, want daar wordt precies uitgelegd hoe het programma werkt.

Deze “would you rather”-hack is de makkelijkste manier ooit om geld te besparen

TikTok-video

We wisten al dat TikTok de place to be was om dingen te leren. Maar dat zelfs een speedcursus Excel op het platform te vinden is verbaast ons toch nog wel een beetje. Zo legt TikTok-gebruiker @excelformulator zijn super handige hack uit. Er bestaat namelijk een website waarop je kan aangeven wat een formule moet doen in Excel en er wordt dan een werkende formule gemaakt.

Dit betekent dat je nooit meer uren hoeft te spenderen aan het leren van formules in Excel. Deze website beschikt namelijk over alle formules die je ooit nodig hebt. Wil je dit zelf proberen? Neem dan snel een kijkje op de website www.excelformulator.com en maak een gratis account aan.

@excelformulator

#stitch with @apc stop writing excel formulas — your life is worth more #exceltips #exceltricks #worksmarternotharder #productivityhack

♬ original sound – Excel Formulator

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.