Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 8 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Pete Davidson’s band met de kinderen van Kim Kardashian wordt steeds hechter en het is ontzettend schattig om te zien

De relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson wordt steeds serieuzer. Waar de realityster en de komiek eerst weinig of zo goed als niets deelden over hun relatie met de rest van de wereld, zien we de twee steeds vaker samen verschijnen op events. Daarnaast deed Kim Kardashian laatst een boekje open over haar relatie met Pete. Ze deelde hoe de twee bij elkaar zijn gekomen én wie de eerste move maakte. Kim en Pete zetten dus grote stappen in hun relatie. Het is daarom logisch dat Pete steeds meer tijd spendeert met de kinderen van Kim Kardashian. De band tussen Pete en de kids wordt steeds hechter. Zo is Pete al met North én met Saint gespot.

Awhhh, super lief.

Kim is opgelucht

Vanaf het moment dat Pete Davidson en Kim Kardashian eind vorig jaar begonnen te daten, lijkt het stel praktisch onafscheidelijk. De romance tussen de twee blijft dan ook bloeien. Een inside source vertelt exclusief aan E! News over de manier waarop Pete Kim’s kinderen – North, Saint, Chicago en Psalm – leert kennen.

“Pete and Kim’s relationship has become more serious, and Kim feels very comfortable allowing Pete to be around the kids and has spent a lot of time with them recently,” vertelt the insider. “Kim didn’t want to force anything and loves that it has been a natural progression. She loves that she can trust Pete to take them to do activities on his own.”

Kim is opgelucht dat het zo soepel verloopt tussen Pete en haar kinderen. Pete lijkt ontzettend goed met ze overweg te kunnen. “It takes a lot of stress off of her and their relationship. She thinks it’s really cute and is grateful how seamless it’s been. Pete is really good around the kids, and they all love him”, vertelt de bron.

Dit is hoe Kim Kardashian en Pete Davidson bij elkaar zijn gekomen

North en Saint

Pete is al een aantal keer in zijn eentje met de oudste kinderen van Kim gespot. In april nam Pete Kim’s dochter North en Kourtney’s dochter Penelope mee om een ritje te maken in een elektrische auto. North lijkt het goed te kunnen vinden met Pete en kreeg laatst nog hartverwarmend advies van haar neefje Mason Disick – de oudste telg van Kourtney – over het hebben van een stiefvader.

Nu is Pete samen met Saint – de oudste zoon van Kim – hand in hand gespot in een winkelcentrum in Los Angeles. De twee werden vergezeld door Kourtney’s jongste zoontje Reign. Super cute!

Pete Saint
TMZ

Wat vindt Kanye?

Hoewel de West- en Disick-kids zeker blij lijken om tijd door te brengen met Pete, is er natuurlijk één familielid dat wellicht niet zo blij is met de situatie. We hebben het natuurlijk over Kanye, de ex-man van Kim en de vader van North, Saint, Chicago en Psalm. Kanye heeft er in het verleden namelijk geen geheim van gemaakt dat hij geen fan is van Pete. Ye had liever gezien dat hij zijn relatie met Kim nieuw leven in had kunnen blazen. Daarnaast is Kanye erg beschermend over zijn kinderen en maakte hij eerder dit jaar duidelijk dat hij Pete niet in de buurt van zijn kinderen wil hebben.

Het lijkt erop dat dat niet gelukt is. Zou Kanye ondertussen van gedachte zijn veranderd?

Kim Kardashian-fans zijn obsessed met haar nieuwe bijnaam voor North West

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.