Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 5 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans zijn obsessed met haar nieuwe bijnaam voor North West

Een van de meest iconische mensen van dit moment is Kim Kardashian. Toch lijkt het erop dat er een nieuw lid in de Kardashian-familie steeds vaker de show steelt. Dan hebben we het natuurlijk over Kim’s dochter North West. Nu heeft Kim Kardashian op Instagram onthuld dat ze een nieuwe bijnaam heeft voor haar oudste dochter en fans zijn obsessed.

Iconic.

Kim Kardashian en North West

Kim Kardashian is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Zo is de 41-jarige Kardashian niet alleen te bewonderen in haar nieuwe realityserie ‘The Kardashians’, maar heeft ze ook sinds kort een relatie met Pete Davidson. Deze relatie zorgt voor het nodige nieuws, want het koppel is samen een echte verschijning.

Toch zorgt North West ervoor dat niet alleen haar moeder de show steelt. De 8-jarige North West heeft namelijk sinds vorig jaar een eigen TikTok-account met haar moeder en hier deelt ze geregeld video’s van haar leven op. Zo zagen we hoe North een beugel kreeg en ging ze zelfs live op TikTok om een huis tour te geven, zonder dat haar moeder er van wist.

Kim Kardashian plaatst een video van zingende North West op Instagram en fans gaan los

Bijnaam

Nu hebben moeder en dochter het weer voor elkaar. Kim Kardashian en North West gaan namelijk opnieuw compleet viraal op Instagram. Dit keer door de bijnaam die Kim Kardashian aan North West heeft gegeven en fans zijn obsessed. Kim Kardashian plaatste afgelopen week namelijk opnieuw een serie foto’s van een heleboel schattige moeder-dochtermomenten en onthulde daarbij de bijnaam.

De nieuwste foto’s van het duo zijn van de familiereis naar Italië, voor de derde bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Kim ging naar de caption van haar Instagram-foto om de nieuwste bijnaam van North te onthullen en het is een schattige woordspeling. Ze schrijft: “Lunch in Portofino with my little Northolino,” en fans gingen natuurlijk direct los.

Reacties

Zo schrijft een fan: “Northolino, so cute with your captions 💞.” Andere fans schrijven: “Dynamic duo”, “Northolino!!! Omg Kim that was so clever” en “Northolino how cute!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.