Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson en Chase Sui Wonders tonen behoorlijk wat PDA tijdens romantische vakantie op Hawaii

Pete Davidson heeft een nieuwe liefde, namelijk Bodies, Bodies, Bodies tegenspeelster Chase Sui Wonders. De twee zijn al vaker samen gespot, maar zo romantisch als nu zag het er nog nooit uit. Ben je klaar voor wat PDA?

Wij praten je bij over deze romantische getaway.

Wie is Chase Sui Wonders?

Chase Charmayne Sui Wonders, geboren op 21 mei 1996, is een Amerikaanse actrice. De knappe 26-jarige speelde al in verschillende films als On The Rocks, Beau, Wake en Bodies, Bodies, Bodies. In sommige van de film was ze ook regisseur en screen writer. Films maken gaat Chase aan het hart.

In 2021 werd Wonders opgenomen in de hoofdcast van HBO Max’s televisieserie Generation als Riley, een onafhankelijke en zelfbewuste middelbare scholier. In 2022 werkte Wonders samen met Vogue China om een korte film te maken en te regisseren, getiteld Wake, met haarzelf en Charles Melton in de hoofdrol.

Photo by Lauren Menowitiz/Shutterstock

De romance van Pete en Chase Sui

Pete Davidson nam Chase al eerder mee op romantische, low key dates. Want dit is niet de eerste keer dat de twee samen gespot zijn, in december gingen ze al samen naar Rangers wedstrijd en eerder deze week werden ze gespot bij Baba’s Pierogies in Brooklyn. Nu vonden ze het tijd voor een gezamelijke vakantie naar Hawaii. Dan kunnen we wel stellen dat het goed gaat tussen de twee, toch?

Hoewel de reps van Pete zeggen dat de twee enkel vrienden zijn, liegen de beelden er niet om. Chase Sui en Pete zijn al meerdere keren kussend gespot op dates en nu in Hawaii bewijzen ze al helemaal dat ze lovers zijn met flink wat public display of affection. 

Innige vakantiefoto’s op Hawaii

Op de foto’s die Page Six deelde zien we Chase Sui en Pete op het prachtige strand van Hawaii. Toch lijken ze meer oog voor elkaar dan voor de omgeving te hebben, want ze kunnen niet van elkaar afblijven. We zien ze zoenen op het strand en op het strandbedje liggen ze verstrengeld in elkaar. Als dit een liefde is…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.