Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson en Kanye West zijn allebei uitgenodigd voor het kerstfeest van Kris Jenner

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kim Kardashian. Haar bedrijf Skims heeft net een samenwerking gelanceerd met Fendi en ook op liefdesgebied gaat het ontzettend goed met Kim K. Ze is namelijk al een tijdje officieel aan het daten met Pete Davidson. Toch lijkt het erop dat haar ex Kanye West haar niet kan loslaten en net als je dacht dat het niet erger kan zijn Pete Davidson en Kanye West ook nog eens allebei uitgenodigd voor het kerstfeest van Kris Jenner.

Dat wordt een awkward kerstfeest.

Liefdesleven van Kim Kardashian

Toen Kim Kardashian en Kanye West begin dit jaar bekend maakten dat ze – na 6 jaar huwelijk – gingen scheiden, was heel de wereld in shock. Niet zo gek, want ze leken altijd een heel gelukkig koppel. Toch leek het niet lang te duren voordat de twee verder gingen met hun leven, want er gingen al snel dategeruchten rond over zowel Kim Kardashian als Kanye West.

Zo werd Kim Kardashian hand in hand gespot met Pete Davidson in een achtbaan bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Ze werden na deze date nog verschillende keren samen gespot en het duurde niet lang voordat ze hun relatie Instagram-officieel maakten. Het is nu zelfs zo serieus tussen de twee dat ze elkaars moeders hebben ontmoet.

Kerstfeest Kris Jenner

Hoewel het kerstfeest van de Kardashian-Jenners vorig jaar niet door ging door corona, is Kris Jenner dit jaar wel van plan om het jaarlijkse kerstfeest te organiseren. Natuurlijk zijn al haar dochters en hun mannen uitgenodigd voor dit feestelijke evenement. Voor Kim Kardashian zelfs twee, want zowel haar ex Kanye West als haar nieuwe vriend Pete Davidson zijn uitgenodigd.

Een bron vertelt aanE! News: “[Kim is] really excited about having Pete around and Kris is already obsessed with him. The whole family is a fan of Pete’s and would love to spend a holiday with him.” Dezelfde bron bevestigt dat ook Kanye is uitgenodigd voor het feest en dat het dus mogelijk is dat beide mannen aanwezig zullen zijn. De bron vervolgt: “Kim and Pete have many upcoming plans and things are going really well. She has even considered going to support him in Miami for New Year’s. He has told her he’d love for her to be there.”

Wij zijn heel benieuwd of we Kanye West en Pete Davidson dit jaar beiden op de kerstkaart van de Kardashian-Jenners gaan zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.