Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze video van prins William en Kate Middleton gaat compleet viraal op Twitter

De fans van het Engelse koningshuis houden alles wat de familie doet strak in de gaten. Zo gaan fans op social media geregeld compleet los door de prachtige looks van Kate Middleton en Meghan Markle. Nu gaan ze opnieuw los om een video van de royals en deze keer gaat het om niemand minder dan Prins William en zijn vrouw Kate Middleton. Er gaat namelijk een video rond die wordt vergeleken met een schattig moment van hun trouwdag.

Ze lijken nog steeds even verliefd als tien jaar geleden.

Prins William en Kate Middleton

Het is alweer een hele tijd geleden dat Prins William en Kate Middleton zijn getrouwd. Dit jaar vierden ze zelfs hun tiende jubileum en wij kunnen ons de prachtige trouwjurk van Kate Middleton nog als de dag van gisteren herinneren. Het stel keek die hele dag zo verliefd naar elkaar, maar het blijkt dat dit niet veranderd is in de jaren. Er gaat namelijk een video viraal op Twitter die wordt vergeleken met een video van hun trouwdag en er lijkt niks veranderd te zijn tussen hun liefde voor elkaar.

Onlangs woonde Prins William en Kate Middleton een kerstliedjes-dienst genaamd Together At Christmas bij. Bij deze dienst was ook zangeres Ellie Goulding aanwezig en we zien in de video hoe William en Kate van haar optreden genieten. Het is echter niet de eerste keer dat ze haar hebben zien optreden, want tien jaar geleden zong Ellie ook op hun bruiloft.

Prins William en Kate Middleton delen foto’s op Instagram met een ode aan prinses Diana

Nostalgie

Aangezien Ellie tien jaar geleden op de bruiloft van William en Kate zong, zorgt dit optreden er ongetwijfeld voor dat er een aantal gelukkig herinneringen naar boven komen bij het stel. Tijdens Ellie’s vertolking van ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ kan het paar dan ook niet anders dan verliefde blikken met elkaar wisselen.

Of dat nog niet genoeg nostalgisch genoeg was voor het stel, vond de feestelijke vertoning ook nog plaats in Westminster Abbey, dezelfde plek waar het stel in 2011 hun huwelijksgeloften aflegden. De liefde spat eraf in de video en wij zijn niet de enigen die dit is opgevallen. Fans gaan namelijk op Twitter compleet los door de video en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Deze codewoorden en -namen gebruiken de Britse royals binnen het koningshuis

Twitter

Zo deelt een fan account van Cambridge twee clips en schrijft: “Same place, Same people, Same stare.” De video is op dit moment al meer dan 24.900 keer bekeken. Een andere fan schrijft: “the way they smile at each other is everything” en een derde fan schrijft: “20 years together, 10 years married, 3 children and still the same look…”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.