Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Big dad energy: Pete Davidson kan niet wachten om vader te worden

HOLD ON: komt er binnenkort nóg een Kardashian-baby ter wereld? Als het aan Pete Davidson ligt wel. Oké, hij heeft niet gezegd dat hij en Kim een gezin willen stichten, maar toch laat hij wel een hele zachte en emotionele kant zien tijdens een interview met Kevin Hart in ‘Hart to Heart’. Het interview komt morgen pas uit, maar toch krijgen we alvast een sneak peak te zien van een ander soort Pete.

Pete Davidson wil niks liever dan vader worden

Davidson is nog aan het genieten van zijn ‘late twenties’ maar toch voelt hij de drang om vader te worden. Dat vertelt hij aan Kevin Hart tijdens een interview – wat morgen op 14 juli uitkomt. Pete laat weten: “My favorite thing ever, which I have yet to achieve, is I wanna have a kid, that’s like my dream.” Daarna noemt Davidson zijn uitspraak “super corny”, maar dan onderbreekt Kevin hem “It’s the best thing ever!”.

Bekijk de video hieronder:

Waar kijkt Pete het meest naar uit? “Dress up the little dude”! Natuurlijk is dit één van de dingen van het hebben van een kleintje en daarom noemt Davidson ook dat hij nu aan zichzelf werkt zodat hij op een punt echt helemaal klaar voor is.

Maar wat misschien nog wel het meest opvalt is dat Pete erg relaxed en volwassen overkomt – iets wat hij in andere mediaoptredens vaak niet is. Hij hangt graag de grapjas uit, iets wat logisch is aangezien dat zijn werk is. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de rest van het interview en vinden het dan ook heel erg leuk om hem beter te leren kennen.

The Kardashians

Pete komt ook voor in seizoen 2 van The Kardashians (YES!!) en hij is ook al te zien in deze te grappige teaser. Wij kunnen niet wachten tot het 22 september is, want dan gaat seizoen 2 in première.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.