Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson koopt een hond met zijn vriendin, maar het internet is boos om de manier waarop

Pete Davidson en zijn vriendin Chase Sui Wonders zijn dolblij met hun gezinsuitbreiding. De actrice en acteur kochten in mei een cavapoo bij Citipups in New York City, maar dat schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat.

Ja, het is zover. Het internet is weer boos.

Pete Davidson en Chase Sui Wonders kopen een hond

De liefde tussen Chase Sui en Pete bloeit steeds verder op. Het gaat zelfs zó goed, dat het stel het tijd vond voor gezinsuitbreiding. En nee, dan hebben we het niet over een kind, maar over een furry friend. Pete en Chase Sui gingen voor een schattige cavapoo, die ze kochten bij Citipups in New York City.

Op beelden van Page Six is te zien hoe Pete en Chase bij de kassa van de ‘hondenwinkel’ staan, om hun nieuwe liefde af te rekenen.

En de reacties zijn niet mild

Wanneer iemand een nieuwe huisdier introduceert op Instagram, vangen de beelden alleen maar lof. Toch is dat dit keer anders. Pete en Chase Sui worden door het slijk gehaald om het feit dat zij een hond kopen, in plaats van adopteren. Daarnaast staat Citipups bekend als een slechte plek om honden te kopen en geven meerdere mensen in de comments aan dat ze nare ervaringen hebben met deze plek.

”Adopt Don’t Shop! 😡 That place is the worst too!” luidt een van de comments onder het bericht van Page Six. En ander schrijft: ”here’s no excuse for this stupidity—especially in 2023. It’ll be illegal to sell dogs in pet stores 2024 in the city, thankfully. ”

Toch zijn er ook fans die begrijpen dat Pete voor een nieuw huisdier gaat, aangezien de hond van zijn familie recent overleden is. En als we de foto mogen geloven, lijkt het in ieder geval niet alsof dit idee van Chase Sui kwam.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.