Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 25 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Pete Davidson is een supportive boyfriend en draagt zelf ook ondergoed van Skims

Niet alleen Pete Davidson is een echte komiek, ook zijn vriendin Kim Kardashian doet wel eens grappige uitspraken. Zo deed ze onlangs in een interview een boekje open over het ondergoed dat Pete draagt. Hij blijkt namelijk groot fan te zijn van haar eigen kledingmerk: Skims. Whut?!

Kim Kardashian is niet de enige die het hart heeft gewonnen van Pete Davidson.

Skims van Kim Kardashian

Voor wie Skims niet kent: Kim Kardashian lanceerde aan aantal jaar geleden haar eigen kledinglijn, voorzien van (corrigerend) ondergoed en loungewear. Skims is er voor iedereen, ongeacht je body type. Het merk doet het ontzettend goed, niet gek met zo’n giga influencer netwerk voor en achter de schermen.

Pete Davidson draagt ook Skims

Kim Kardashian deelde in een interview met E! News tijdens Coachella meer persoonlijke informatie over Pete. Hij draagt namelijk al enige tijd het ondergoed van Skims. “Pete has the Boyfriend Collection. The shirts and T-shirts and underwear. Super comfy. Every guy enjoys it. It’s the most soft and comfy ever.”

Wij wisten niet eens dat deze speciale collectie bestond, maar inderdaad als we de website van Skims afspeuren komen we deze unieke collectie tegen. De collectie bestaat uit 6 items, welke je als vrouw uit de kast van je vriend zou kunnen pikken. En toegegeven, de items zien er ook nog eens super comfy uit. De collectie, geïnspireerd op de kledingkast van je hubby bestaat uit oversized shirts en shorts. Deze zijn gemaakt van super zacht materiaal. Wij zien onszelf wel loungen in deze kleding tijdens een avondje Netflix. Maar, je kunt er dus ook je vriend erg blij mee maken als we Kim en Pete moeten geloven.

Aaaaand.. the award for most supportive boyfriend goes to: Pete!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.