Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans maken allemaal dezelfde grap over de slaapkamer van Pete Davidson

Pete Davidson is niet alleen bekend als host van Saturday Night Live, maar gaat tegenwoordig ook door het leven als de vriend van Kim Kardashian. Nu krijgen we een kijkje in het huis van de comedian en blijkt dat zijn slaapkamer behoorlijk veel op die van ons lijkt.

En fans maken daar allemaal dezelfde grap over.

Slaapkamer van Pete Davidson

Fans kregen eerder deze week voor het eerst een kijkje in de slaapkamer van Pete tijdens een videogesprek vanuit huis. En dat zorgde voor hilarische reacties, want iedereen maakte dezelfde grap over zijn achtergrond. Bovendien zeggen ze ook allemaal hetzelfde over vriendin Kim Kardashian. De comedian ging voor een interview met People (de tv-show!) zitten en gaf gastheer Kay Adams een mini-slaapkamertour.

Op de achtergrond van Pete was zijn slaapkamer te zien met zijn bed met niet één, maar meerdere knuffelbeesten erop, evenals een enorm geel bloemenkussen en zijn kastdeur die wagenwijd openstond. Fans van Pete Davidson konden niet snel genoeg reageren op het interview en iedereen erop wijzen hoe de achtergrond ze deed denken aan hun eigen thuissituatie tijdens videocalls via Zoom.

Zoom calls

Het comedy-account Queen of Corporate deelde een screenshot van het interview op Instagram en plaatste het bijschrift, “A level of intimacy no one was ready for”

Een volger reageert vervolgens, “Me on my one to one meet with [my] manager,” en daarna maken fans allemaal dezelfde grap over vriendin Kim Kardashian. Ze kunnen zich namelijk niet voorstellen dat Kim K haar vriend bezoekt in deze slaapkamer. Zo schrijven volgers, “Kim doesn’t visit 😂 I know it” en, “Do him and Kim smash in there lol” Vervolgens voegt het account zelf nog toe, “I just can’t imagine Kim standing in that room.” En om heel eerlijk te zijn, willen wij nu een volledige house tour van Pete Davidson.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.