Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 18 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Pete Davidson wil daten met Britney Spears, hun vrienden hebben mixed feelings

Het datingleven van zowel Pete Davidson als Britney Spears ligt onder de loep en er lijkt iets opvallends gaande tussen de twee die beide net een break-up achter de kiezen hebben.

Toxic of niet, dit zou nu al het meest iconische duo van de eeuw zijn.

Pete heeft het er maar druk mee

Emily Ratajkowski en Leonardo DiCaprio zijn niet de enige celebrities die het afgelopen jaar niet stil hebben gezeten. Ook Pete Davidson staat ergens bovenaan de lijst wat betreft het daten met andere celebrities. De afgelopen jaren heeft hij gedate met onder andere Ariana Grande, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor, Kim Kardashian, Emily Ratajkowski én Chase Sui Wonders. En hoewel de break-up met Chase Sui Wonders nog maar pril is (op 24 augustus werd duidelijk dat de twee weer single zijn), blijkt Pete al weer toe te zijn aan een nieuw liefdesavontuur.

Vrijwillige opname in een kliniek voor mentale gezondheid

Dit jaar in juni bevestigde Pete Davidson dat hij zichzelf vrijwillig op heeft laten nemen in een kliniek voor mentale gezondheid. Hij kreeg hier therapie voor PTSS (die mede is ontstaan door de online intimidatie van Kanye West toen hij met Kim Kardashian ging) en zijn borderline persoonlijkheidsstoornis. Het laatste duwtje richting de behandeling werd gezet doordat hij een auto-ongeluk maakte in Beverly Hills door zijn roekeloze rijgedrag. Chase Sui zat naast hem in de auto. Inmiddels hebben zowel Pete als Chase besloten op zichzelf te focussen. Waar wij erg veel bewondering voor hebben, is de manier waarop Pete open is over zijn emoties, gevoelens en mentale gezondheid naar de buitenwereld.

Pete heeft Britney in het vizier

Toch gaat het volgens bronnen weer goed met Pete. Hij zou er zelfs zin in hebben om weer op de datingmarkt te verschijnen. Niet zomaar, maar met weer een andere celebrity, namelijk: Britney Spears.

Volgens bronnen wil de comedian “sweet music” maken met Britney. Ondanks dat het een onwaarschijnlijk koppel lijkt, zou het toch zomaar kunnen kloppen dat een wederzijdse interesse is. Britney re-postte vorig jaar een van zijn video’s op Instagram en benoemde in de caption dat ze er flink om had moeten lachen.

Beide hadden een break-up summer

Ook is Britney, precies rond dezelfde periode als Pete, uit elkaar gegaan met haar echtgenoot Sam Asghari. De twee zouden namelijk grote meningsverschillen hebben. Ondanks het verdriet lijkt Britney haar beste leven te leven. Ze danst er nog steeds op los en heeft al heel wat opvallende troostaankopen gedaan. Wij snappen het wel.

Vrienden vrezen een relatie van de twee

Ondanks dat de twee elkaar misschien wel zien zitten, zijn vrienden bang dat het geen goede beslissing voor de twee zou zijn om te gaan daten. “Geen van beiden verkeert momenteel in de juiste stemming om een nieuwe relatie te beginnen en een relatie tussen hen zou zomaar een recept voor een ramp kunnen zijn”, deelde een insider.

Een andere insider vertelde aan de National Enquier hetvolgende “Pete is een hopeloze romanticus en vindt het heerlijk om een vrouw aan zijn zijde te hebben. Maar hij heeft onlangs opnieuw behandeling gezocht voor zijn geestelijke gezondheidsproblemen, en Britney is bezig met haar eigen rommelige breuk”.

Ook de reacties op social media zijn niet mals. Zo reageerde zelfs Demi Lovato op de berichtgeving met “Get a job. Stay away from her“, duidelijke taal dus.

Kanye West en Bianca Censori halen kebab in Berlijn, wél in bizarre outfits

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.