Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 18 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Ontmoet de de prachtige vrouw van Lionel Messi: Antonela Roccuzzo

Het WK – you hate it or you love it. Of je een voetbalfan bent of niet, je weet waarschijnlijk wel wie Lionel Messi is. De Argentijnse voetballer wordt vaak omschreven als de beste van deze tijd en hij speelt as we speak de grote finale tegen Frankrijk. Achter elke man staat een (misschien wel sterkere) vrouw, en in het geval van Messi is dat Antonela Roccuzzo. Maar wie is deze dame?

Dit is de vrouw van Lionel Messi.. Antonela

De 34-jarige Antonela komt, net zoals haar man, uit de Argentijnse plaats Rosario. Ze is de nicht van een jeugdvriend van Messi, Lucas Scaglia. Ze kennen elkaar dus al behoorlijk lang – en volgens bronnen zijn de twee sinds 2007 een setje. Het stel heeft drie hele schattige kids, Thiago (2012), Mateo (2015) en Ciro (2018). In 2017 trouwden ze in hun geboortestad in Argentinië.

Antonella studeerde voedingswetenschappen en heeft dus verstand van gezonde voeding, iets wat goed van past komt als je met een profvoetballer in huis woont en drie jonge kids moet opvoeden.

Ze is vooral ontzettend supportive en mist geen wedstrijd van haar man, helemaal tijdens het laatste WK wat hij speelt. De kids mogen natuurlijk ook niet ontbreken.. you gotta love this family.

Of Argentinië wint vanavond weten we nog niet, maar Messi heeft in elk geval al gescoord. Al zo’n 15 jaar lang.

6 vragen aan mannen die vrouwen niet durven te stellen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.