Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick ontvolgt Amelia Hamlin en Kourtney Kardashian na DM-drama op Instagram

Het ziet ernaar uit dat het officieel over is tussen Scott Disick en Amelia Hamlin. Gisteren ontvolgde hij haar op Instagram, waardoor het lijkt alsof hij nu écht wil breken met zijn ex. Maar, Amelia was niet de enige persoon die Scott verwijderde van zijn socials. Hij ontvolgde ook zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian én alle Kardashian-Jenners.

Awkward.

Scott Disick ontvolgt Amelia Hamlin en Kourtney Kardashian

Het is geen verrassing dat Scott Disick op dit moment niet op goede voet ligt met zijn ex Amelia Hamlin én zijn andere ex Kourtney Kardashian. Het ontvolgen komt namelijk nadat Scott werd exposed door een andere ex van Kourtney, Younes Bendjima. Hij deelde screenshots van berichten die Scott naar hem stuurde waarin hij aan het roddelen was over Kourtney en haar nieuwe liefde Travis Barker.

Instagram / @younesbendjima

Het DM-drama zorgde voor de nodige onrust binnen de relatie van Scott en leidde vervolgens tot een break-up tussen Scott Disick en Amelia Hamlin. Hoewel al eerder duidelijk werd dat de twee niet meer samen zijn, bevestigt Scott de geruchten nu door haar te ontvolgen op social media. Hij wil dan de berichten van zijn ex Amelia niet meer zien, maar waarom heeft hij ook Kourtney en de rest van de Kardashian-Jenners ontvolgd op Instagram?!

Travis Barker reageert op de berichten van Scott Disick aan Younes Bendjima

Kardashian-Jenners

Scott Disick en Kourtney Kardashian hadden voor een periode van ongeveer tien jaar een knipperlichtrelatie en delen drie kinderen, Mason (11), Penelope (9) en Reign (6). Hoewel ze al langer uit elkaar zijn, bleek uit beelden van Keeping Up With The Kardashians dat Scott en Kourtney altijd vrienden zijn gebleven en het co-ouderschap behoorlijk serieus namen. In het laatste seizoen wilde Scott het zelfs nog een keer met Kourtney proberen.

Drama – Sofia Richie ontvolgt Amelia Hamlin na foto’s met Scott Disick

Daarnaast is het geen geheim dat Scott een goede relatie heeft met de andere Kardashian-Jenners. Hij heeft meerdere foto’s met de familie op zijn Instagram-feed en spreekt met iedere individueel af. Toch zijn we benieuwd wat er nu gaande is. Wordt vervolgd…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.