Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity Beauty 8 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit product van €16 is de reden dat veel celebs straalden op het Met Gala

Voor veel beroemdheden en mode-iconen is het Met Gala hét moment om te stralen. En dat deden ze, met dank aan hun visagisten, kappers, stylisten én een crème van €16. Wie had dat gedacht?

Wil jij een glow als Kendall Jenner? Dan moet je alleen maar even snel naar Kruidvat. Easy as that! En wij beginnen steeds meer van Kendall te houden. Eerst kwam ze met déze budget top, daarna met betaalbare zonnebrillen en nu met een crème van €16.

Celebrity’s bij Met Gala hebben een glow door crème van L’Oréal

Hoewel de A-listers een breed scala aan producten tot hun beschikking hebben, hebben een aantal van hen zich voor het modieuze feest van dit jaar voorbereid met dezelfde glow-belovende crème: de L’Oréal Paris True Match Lumi Glotion.

Elle Fanning (die in een prachtige glass-like jurk van Balmain verscheen) straalde als nooit tevoren. Later bleek dat zij hiervoor deze True Match Lumi Glotion van L’Oréal gebruikte. Camilla Cabello zweert ook bij deze crème. Zij smeerde zich er van top tot teen mee in, voor die glowy rode-loperbenen. Dan ben je natuurlijk wel snel door je tube heen, maar voor €16 per stuk is dat geen drama.

Elle Fanning Met Gala 2024
Angela Weiss / AFP

Dit product als al een tijdje het go to galaproduct van Kendall Jenner, die ook ambassadeur van L’Oréal is. Ze heeft het gebruikt voor meerdere belangrijke evenementen, waaronder voor haar mooie modern renaissance look tijdens het Met Gala, gecreëerd door make-up artist Mary Phillips.

Kendall Jenner Met Gala 2024
ANP

Wat doet de crème precies?

De Lumi Glotion van L’Oréal Paris is een crème die ook als highlighter fungeert. Sommige sites noemen het een primer, sommige sites noemen het een highlighter. Eén ding is zeker: het maakt van je huid een glad en stralend canvas. Je kan het onder je make-up gebruiken, als dagcrème of bijvoorbeeld op je benen.

De parelachtige deeltjes in de formule van Lumi Glotion reflecteren het licht en zorgen voor een prachtige glow. Daarnaast is de formule verrijkt met glycerine en sheaboter, wat zorgt voor de nodige hydratatie van je huid. Hierdoor ziet je huid er niet alleen gezond en fris uit, maar straalt ze ook nog meer.

L’Oréal Paris True Match Lumi Glotion – €15,99

L'oreal Paris Met Gala
Kruidvat

Dit zijn de grappigste internetreacties op het Met Gala 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.