Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 15 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans realiseren zich waar ze prins Friederich uit Bridgerton van herkennen en Twitter gaat los

Het is duidelijk dat we op dit moment allemaal volledig geobsedeerd zijn door Bridgerton. Van de prachtige, uitbundige kostuums en de sappige gossip tot de hete seksscènes: wij zijn fan. En hoewel we het al eerder over de cast van Bridgerton hadden, blijkt er nog een verrassing te zijn over een cast member.

Zo kwamen fans erachter waar ze prins Friederich eerder hadden gezien en we zijn shooked. En het internet ging natuurlijk helemaal los. Wij praten je bij.

Bridgerton

De nieuwe Netflix-serie wordt ook wel het Gossip Girl van de 18e eeuw genoemd. En terecht, want we zijn net zo verslaafd als aan de verhalen van Serena van der Woodsen en Blair Waldorf. Bridgerton neemt ons mee naar de pruikentijd en laat ons kennis maken met de Londense elite.

We weten inmiddels wel dat Lady Danbury (Adjoa Andoh) in Doctor Who heeft gespeeld en we weten dat we Penelope Featherington (Nicola Coughlan) in Derry Girls hebben gezien, maar wist je dat prins Friederich dat wel speelde ook in een behoorlijk beroemde film?

Fans op Twitter waren in shock nadat ze zich realiseerde dat prins Friederich, gespeeld door Freddie Stroma, ook de Britse acteur is die Cormac McLaggen speelde in de Harry Potter-film. Zoals de diehard Harry Potter-fans waarschijnlijk nog weten, was hij ook van de afdeling Griffoendor en zat hij een klas hoger dan de beroemde Harry Potter. Zijn personage was nogal arrogant in de film en maakte een hoop vijanden toen hij Harry Potter van zijn bezem sloeg tijdens een Zwerkbalwedstrijd. Herinner je hem nu?

No worries als je hem nog steeds niet herkent, want zijn rol in Bridgerton is precies het tegenovergestelde van de personage die hij speelde in Harry Potter.

Reacties op Twitter

Net als wij, is ook het internet blown away bij dit nieuws. Hoe hebben we dit kunnen missen? Op Twitter gaat het helemaal los en de reacties zijn hilarisch.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.