Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Meghan Markle breken koninklijke regels met hun eerste magazine-cover

Prins Harry en Meghan Markle hebben wederom een koninklijke traditie verbroken door samen voor een magazine-cover te poseren. Op de foto staan Meghan en Harry zij aan zij voor het magazine TIME (als onderdeel van hun TIME 100-lijst). De cover werd beschouwd als een viering van hen als “gelijke partners”.

We praten je bij.

Prins Harry en Meghan Markle op de cover

De gedurfde cover is een breuk met de traditionele koninklijke normen, omdat andere leden van de koninklijke familie solo op de cover van verschillende publicaties zijn verschenen (voorbeeld: Kate Middleton op de Vogue). Niemand van de royals heeft als tweetal op een cover gestaan. En daarmee verbreken Meghan Markle en prins Harry wederom een koninklijke traditie.

Bij de nieuwe beelden van het paar komt een artikel van José Andrés waarin de Sussexen worden geprezen voor het gebruik van hun platform, macht en voorrecht om echte verandering in de wereld te creëren, met name via hun liefdadigheidsorganisatie Archewell.

De foto’s, gemaakt door topfotograaf Pari Dukovic, tonen het paar in verschillende settings en outfits, met op de cover een tuin als achtergrond. Dukovic deelde eerder drie foto’s van de shoot op Instagram met de tekst, “This portrait sitting marks the first time the world-famous couple has formally posed together for a magazine cover shoot.”

Queen Elizabeth is klaar met prins Harry en Meghan Markle en onderneemt stappen

TIME Magazine

Op een andere foto zijn Meghan en Harry te zien terwijl ze elkaars hand vasthouden en samen door een tuin slenteren. Het is niet duidelijk waar de locatie zich bevindt, maar het zou dezelfde plek kunnen zijn waar ze hun zwangerschapsaankondigingsfoto’s maakten toen ze de wereld lieten weten dat ze in verwachting waren van hun tweede kind, Lilibet Diana.

Daarna post hij nog een foto van het stel in hun huis in Montecito, waarop wederom bomen op de achtergrond te zien zijn. Dat ze geen rekening houden met de koninklijke regels is volkomen duidelijk.

De treurige overeenkomsten tussen de interviews van Meghan Markle en prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.