Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Queen Elizabeth is klaar met prins Harry en Meghan Markle en onderneemt stappen

Hadden Queen Elizabeth en prins Harry eerder nog wel contact met elkaar, lijkt dat nu helemaal voorbij. De Queen is niet te spreken over haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. En daar blijft het niet bij, want ze heeft zelfs een juridisch team met advocaten ingeschakeld om haar te beschermen tegen de ‘aanvallen’ van Harry en Meghan.

We praten je bij.

Queen Elizabeth onderneemt stappen tegen Meghan Markle en prins Harry

Het is niet de eerste keer dat Queen Elizabeth laat weten niet blij te zijn met prins Harry en Meghan Markle. De familiebanden binnen het Britse koningshuis werden al op scherp gezet door het vertrek als senior royals, vervolgens verhuisden ze naar Californië en verscheen er een tell-all interview met niemand minder dan Oprah Winfrey. In dat interview werden verschillende onthullingen gedaan over het Britse koningshuis en beschuldigde Meghan Markle haar schoonfamilie van racisme.

De treurige overeenkomsten tussen de interviews van Meghan Markle en prinses Diana

Volgens een bron van The Sun gaat het voor Queen Elizabeth tot hier en niet verder. Ze heeft daarom een juridisch team met advocation in de arm genomen om zich te beschermen tegen de ‘aanvallen’ van Harry en Meghan. “There is a limit to how much will be accepted and the Queen and Royal Family can only be pushed so far. They are getting lawyered up. Harry and Meghan will be made aware and know repeated attacks will not be tolerated,” vertelt de insider.

Kena Betancur / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP Kena Betancur / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Boek van prins Harry

Maar daarblijft het niet bij, want ook de memoires van prins Harry is een groot probleem voor Queen Elizabeth. Als het aan haar ligt, mag het boek nooit uitkomen. Het Britse staatshoofd overweegt zelfs een juridische waarschuwing naar de uitgeverij Pinguin Random House te sturen.

Zó reageren de royals op de geboorte van de dochter van Meghan Markle en prins Harry

“If someone were named in the book and accused of something directly that could be a libel and also infringe their rights to a private family life. There are concerns that the American public are falling for what Harry and Meghan say.” We houden het nauwlettend in de gaten…

The Crown seizoen 5: de eerste beelden van de nieuwe prinses Diana zijn nu te zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.