Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid introduceert ultrakorte pixie cut in nieuwe foto op Instagram

Inmiddels weten we dat Bella Hadid iedere haarstijl kan rocken. Recentelijk had ze nog een micro-fringe, die haar natuurlijk geweldig stond. Daarna kwam ze met haaraccessoires uit de 90’s en creëerde ze het iconische kapsel van Julia Stiles uit 10 Things I Hate About You, later verscheen ze met face framing highlights. Nu introduceert Bella een pixie cut in een nieuwe foto op Instagram.

En die is heel kort.

Bella Hadid heeft pixie cut

In de foto, dat onderdeel was van een shot voor Pop Magazine, zien we hoe Bella Hadid een zwarte, sleek pixie rockt die maar net achter haar oren komt. Aan de voorkant van haar kapsel zien we een halve micro fringe/bowl cut en ook dat kan ze natuurlijk hebben. De inspiratie voor de shoot lijkt van paarden te komen, want in een volgende foto zien we Bella met een paardenzadel op haar rug.

Haar nieuwe kapsel is gemaakt door haar- en pruikenexpert Olivier Schawalder, net als andere haarstijlen uit dezelfde fotoshoot. We zien Bella daar ook met lang haar en verschillende stijlen pony’s, het lijkt er dus op dat deze pixie cut ook een pruik is. Toch staat het Bella fantastisch en zouden wij het helemaal niet erg vinden als ze het kapsel permanent zou rocken. Het is niet de eerste keer dat Bella Hadid met een pixie cut op Instagram verschijnt, eerder had ze al een pixie cut tijdens Halloween.

Rihanna brengt haar iconische ultrakorte pixie cut terug in lingeriefoto op Instagram

Ook tijdens het Met Gala in 2019 verscheen Bella op de meest prestigieuze rode loper ter wereld met een pixie cut die haar fantastisch stond. Dit jaar was ze, zonder bekende reden, afwezig bij het grote modefeest. Zus Gigi Hadid was wél aanwezig en die introduceerde daar een felrood kapsel, waardoor ze aan zeemeermin Ariel deed denken. Ze combineerde de look met een jurk van Prada.

ANGELA WEISS / AFP
Angela WEISS / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.