Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Biertjes atten en dikke fooi geven: zo viert Prins Harry zijn verjaardag in Düsseldorf

In Nederland hebben we onze eigen Prins Pils, maar de Britse Harry kan er ook wat van. Samen met Meghan Markle en wat vrienden luidde hij gisterenavond zijn verjaardag in.

Prins Harry is namelijk vandaag, op 15 september, jarig. Een Duitse brouwerij genaamd Schumacher in Düsseldorf vormde de ambiance van de avond.

Prins Harry at zes biertjes tijdens pre-birthday party

Vandaag blaast Prins Harry 39 kaarsjes uit. Gisteravond werd dat al goed gevierd, maar niet in Los Angeles of Engeland. In het Duitse Düsseldorf bezochten Harry, Meghan en zijn vrienden en lokale brouwerij Schumacher. En wat doe je daar? Juist, bier drinken.

De Britse ex-royal en zijn groep namen twee tafels in beslag in het samengevoegde restaurant en werden bediend door hoofdober Frank Wackers, die er al bijna vier decennia werkt. Wackers vertelde DailyMail dat Harry zes biertjes dronk, terwijl Meghan er één dronk. Verschil moet er zijn.

Harry en Markle zijn in Düsseldorf voor de Invictus Games – het jaarlijkse internationale multi-sportevenement voor gewonde, gewonde en zieke soldaten en veteranen. Meghan werd daar deze week zonder trouwring gespot, maar dat had een reden.

{rins Harry Meghan Markle
ANP

Verjaardag in Duitse sferen

De opgetogen ober voegde eraan toe dat het duo en hun gezelschap zich tegoed deden aan familiegerechten met wienerschnitzel, varkensknakworst, gebraad en aardappelpuree. Helemaal in de Duitse sferen, dus.

“They were very happy,” vertelt Frank Wackers. “He is a lovely man, and they were so nice”. De eigenaresse van het restaurant, Thea Ungermann, gaf toe dat ze zichzelf even moest knijpen toen het gezelschap haar zaak binnenliep en zei dat ze niet kon geloven dat ze daar waren.

Gulle gever

Thea Ungermann voegt eraan toe dat Harry de rekening voor zich nam en een flinke fooi achterliet voor het personeel. En eerlijk is eerlijk: dat siert de man.

Een bron dicht bij Harry vertelde de krant dat de groep terugging naar hun nabijgelegen hotel net voor middernacht om hem “Happy Birthday” toe te zingen en taart te eten.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.