Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry vertelt over zijn ontmaagding door een oudere dame op een openbare plek

We kunnen wel zeggen dat Prins Harry de remmen los heeft gegooid wat betreft onthullingen en beschuldigingen. Sinds zijn memoire Spare uitgelekt is, krijgen we alle details van zijn leven in geur en kleur mee. Nu doet hij een boekje open over zijn ontmaagding op 17-jarig leeftijd, door een oudere vrouw op een veld achter de pub.

Harry is een wilde bras.

Prins Harry vertelt over zijn ontmaagding door een oudere dame op een veld achter de pub

Denken aan royals die seksen is een beetje een gek idee. Net als het idee dat je ouders misschien nog seks hebben. Hoe dan ook, het gebeurt wel. Dat maakt Harry ons maar al te duidelijk als hij in detail treedt over zijn ontmaagding in Spare.

Harry vertelt dat hij als 17-jarige alles wilde doen om de gevestigde orde te verstoren – iets waar hij later nog veel beter in werd. Hij gebruikte naar eigen zeggen cocaïne om zich ‘anders’ te voelen. Op diezelfde leeftijd verloor hij zijn maagdelijkheid op een plek die niet heel privé was, namelijk een veldje achter een drukke club. Hij deed het met een oudere vrouw die hem als een jonge hengst behandelde, zoals hij het zelf omschrijft.

Toen het koningshuis lucht kreeg van zijn wilde avonturen, werd er een bodyguard gestuurd om te checken hoe het ging met Harry op Eton. “I suspected he was referring to my recent loss of virginity, a humiliating episode with an older woman who liked macho horses and who treated me like a young stallion” zegt Harry, die natuurlijk meteen wist waar het om ging. “I mounted her quickly, after which she spanked my ass and sent me away. One of my many mistakes was letting it happen in a field, just behind a very busy pub. No doubt someone had seen us.”

Harry leeft wel, ondanks alle verwachtingen van hem om jonge leeftijd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.