Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Een privébioscoop, waar je hapjes en drankjes kunt bestellen? Wij testen het voor je

Naar de bioscoop gaan is leuk, maar weet je wat nóg leuker is? Een privé-versie daarvan. Stel je voor: geen vreemde mensen om je heen, alleen leuk gezelschap, zélf je film kunnen kiezen, lekkere hapjes bestellen die dan worden gebracht.. klinkt als een droom toch? Het kan bij The(Any)Thing. Dat is een boutique bioscoop waar je zelf alles kunt regelen. Dit soort dingen testen wij maar al te graag.

Privébioscoop met heel veel voordelen

Een bioscoop in een bioscoop? Ja, en wat voor één! Boutique bioscoop The(Any)Thing opende november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Na het grote succes van de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam, kan je als filmliefhebber genieten van de luxueuze bioscoopervaring in Den Haag.

Leuk feitje: dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld! Via de app van The(Any)Thing kan je een eigen zaal boeken en dan kan je zelf de begintijd bepalen, je pauzeert ook zelf (net handig als je moet plassen) en ook kan je geluid en licht aanpassen. Daarnaast bestel je heel wat lekkere hapjes zoals esterzwambitterballen, nacho’s en meer.. yum – en ook is er een uitgebreide drankenkaart. Zo bestel jij gewoon een Pornstar Martini terwijl je ligt te genieten op je verstelbare stoel.

Bekijk onze ervaring hieronder:

@nsmblmagazine

Leukste date-idee ooit?! 🎬😱 #ondemandcinemas #theanything #pathefilms #pathebioscoop #denhaag #film #bioscoop #datenightideas #voorjou #leukeuitjes

♬ Epic Inspiration – DM Production

Kies uit meer dan 1.000 allernieuwste films en klassiekers

De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. Met meer dan 1.000 films beschikbaar – van het allernieuwste aanbod tot klassiekers – is er voor elk wat wils. Je boekt zo’n ruimte voor 2 al vanaf 49 euro, je eten en drinken betaal je nog los.

Maar mocht je houden van films kijken in bioscoopsetting, maar toch af en toe willen kletsen? Scrollen? Plassen wanneer je wil en.. bediend worden? Dan is dit echt perfect.

Is een elektrische fiets je geld waard? Wij testen de sportieve Cortina E-Lett

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.