Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Zó steel jij de show als host van de perfecte cocktailavond

Een intieme kerstborrel of juist een extravagante cocktailavond voor de boeg met oud en nieuw? We got your back. Als host wil je ook genoeg aandacht aan je gasten kunnen geven. Daarom zit de kunst hem in het jezelf makkelijk maken, terwijl je toch iets waanzinnigs neerzet.

Fonkelende lichtjes, smakelijke hapjes én… de perfecte cocktails! Samen genieten komt op de eerste plaats tijdens de holidays. Daarom wil je voor je vriendinnen of familie natuurlijk het beste tijdens de feestdagen. Verras ze eens met eenvoudige cocktails met premium smaken. St-Germain is daarbij hét key ingrediënt. Dit Franse, veelzijdige likeur tilt je drankje al snel naar een hoger niveau. Elke fles St-Germain bevat immers een boeket van tot wel 1000 met de hand geplukte vlierbloesems. Dit zorgt voor een heldere en verfrissende smaak. En wist je dat dit een 100% natuurlijke likeur is? St-Germain bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Win-win.

First stop: de feestdagen

Ga jij voor de klassieke St-Germain Spritz, want less is more, of kies je de St-Germain Kir Royala voor een beetje extra fizz? De feestagen zijn ook nog eens de perfecte gelegenheid om je fantasie de vrije loop te laten. Dus waarom niet experimenteren met heerlijke cocktails in verschillende smaken?! En hoe tof is het om dit met je dierbaren te doen. Zo creëer je samen memorabele momenten met St-Germain als sprankelende toevoeging.

St-Germain perfect voor je cocktail
Bron: St-Germain

3x de lekkerste St-Germain cocktails

Om je alvast wat inspiratie te geven, lichten wij drie van onze favoriete St-Germain cocktails voor je uit. We beginnen met de klassieke St-Germain Spritz. Dit is de perfecte opener van je cocktailavond. Een echte fruitige en verfrissende partystarter.

Ingrediënten voor 1 St-Germain Spritz:

  • 40 ml St-Germain
  • 120 ml prosecco
  • 60 ml bruisend water
  • IJsblokjes
  • Een schijfje citroen of limoen

En zo maak je hem klaar:

  • Vul een groot wijnglas met ijs.
  • Schenk de St-Germain, prosecco en bruisend water in het glas.
  • Garneer met een schijfje citroen of limoen.
  • Enjoy!

Andere fijne St-Germain cocktails om te proberen:

●      St-Germain Sidecar: meng 40 ml St-Germain met 30 ml Cointreau en 30 ml cognac. Garneer met een schijfje sinaasappel.

●      St-Germain Negroni: meng 30 ml St-Germain met 30 ml Campari en 30 ml gin. Garneer met een schijfje sinaasappel of grapefruit.

Proost op een mooie tijd met vrienden en familie!

Geen 18, geen alcohol.

In samenwerking met St-Germain

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.