Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 20 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Queen of Jetlags opent dit weekend pop-up shop in Maasmechelen Village

Zin in een dagje weg? Op 22 oktober opent Noor Kleinenberg de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, een exclusieve pop-up experience van haar eigen brand Somewhere Someday in Maasmechelen Village. Wat kan je verwachten? Fijne aesthetics, de kleur roze én heel veel leuke items.

Shoppen bij Somewhere Someday én Queen of Jetlags ontmoeten

Somewhere Someday staat bekend om haar trendy kleding en accessoires met een hoge feel-good factor, en is daarmee de belichaming van één van de beste Instagram- en TikTok-trends van het moment. Het merk is opgericht in 2019 door Noor Kleinenberg de Groot. Ze wilde naast haar inspirerende reis- en lifestylecontent graag met haar mode- en lifestylewebshop het dagelijks leven van haar volgers verrijken met unieke designs en verrassende items. Allemaal met het thema ‘pink daydream’ in gedachten, dé designfilosofie van het merk.

Met de pop-up experience in Maasmechelen Village brengt Somewhere Someday zijn producten exclusief naar het grote publiek in en kan je dus lekker shoppen in een fysieke winkel. De prijzen liggen tot 30% lager dan op de webshop. Leuk dus als je nog accessoires zoekt, planners, stickers of een toffe outfit. Daarnaast is de hele store verrrrry aesthetically pleasing, dus de shopervaring is ook nog eens heel erg fijn. “We believe in the dreamers and want to help shape their dreams”, aldus het merk.

Maasmechelen Village is wel eindje rijden, afhankelijk van waar je woont natuurlijk. MMVillage ligt in België, een beetje ter hoogte van Sittard in Limburg. Dus mocht je dit weekend vrij zijn én zin hebben in een leuk dagje weg, dan is dit the way to go.

Somewhere Someday

Fan van Noor? The Queen of Jetlags zal zelf ook aanwezig zijn bij de opening van de pop-up. Leee-heeeuk!

The Crown seizoen 5: de eerste beelden van de nieuwe prinses Diana zijn nu te zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.