Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Entertainment 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix-hit ‘The Watcher’ is razend populair, maar kijkers zeggen allemaal hetzelfde over het einde

Na het succes van DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer story komt Netflix met een nieuwe triller-show genaamd The Watcher. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en was meteen een grote hit, maar fans zijn teleurgesteld in één ding. En dat heeft alles te maken met het einde…

And don’t worry, no spoilers here!

Iedereen zegt hetzelfde over de nieuwe Netflix-serie The Watcher

De serie gaat over de familie Brannock, die naar een droomhuis in een mooie buitenwijk verhuizen. Het lijkt allemaal prachtig, totdat ze erachter komen dat ze eigenlijk een soort nachtmerrie hebben geërfd. De show bestaat bestaat uit zeven afleveringen en staat nu al op nummer 1 in de hitlijsten.

Het plot van de serie

“Dean en Nora Brannock hebben net hun droomhuis gekocht in de idyllische buitenwijk Westfield, New Jersey, maar nadat ze al hun spaargeld hebben gestoken in het sluiten van de deal, realiseren ze zich al snel dat de buurt niet bepaald gastvrij is.”, vertelt Netflix over het verhaal van de serie.

Zo is er een gekke oudere vrouw genaamd Pearl en haar broer Jasper, die het huis van de Brannock-familie binnensluipt en zich verbergt in hun dumbwaiter. Ook is er Karen, de makelaar en een oude bekende van Nora, die het stel het gevoel geeft dat ze er niet echt bij horen.

Hun ijzige welkom verandert al snel in een ware hel (how nice) wanneer er mysterieuze brieven verschijnen van iemand die zichzelf “The Watcher” noemt.

Klinkt spannend toch? Kijk hier onder de trailer.

Reacties

Hoewel veel mensen de serie in één keer uit hebben gekeken, delen velen toch op Twitter hoe teleurgesteld ze eigenlijk zijn na het zien van het einde:

Uhhhhhh OKAY.. Heb jij het einde al gezien?!

4 tips om nooit meer jaloers te zijn op andermans succes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.