Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Rabanne x H&M in één klap uitverkocht: dit zijn de mooiste dupes

Op de lanceringsdag van Rabanne x H&M was het een kwestie van refreshen en geluk hebben om een item te bemachtigen. Heb jij er toch wéér naast gegrepen? Niet getreurd, er zijn nog genoeg soortgelijke items op het internet te vinden.

De collectie van Rabanne voor H&M is pracht en praal. Pailletten, borduursels en faux fur sieren de ontwerpen in veelvoud. Ideaal voor de feestdagen, maar ook hartstikke uitverkocht…

Rabanne x H&M in één klap uitverkocht

Het retro discofeestje van Rabanne op de website van H&M was op 9 november snel afgelopen. In no-time stond het grootste deel van de collectie al op ‘uitverkocht’. De lucky few die items wisten te bemachtigen, lopen er tijdens NYE stralend bij.

ROTATE x H&M

Mocht jij toch graag een H&M designeritem aan je garderobe willen toevoegen, dan hebben we goed nieuws. Op 28 november lanceert er namelijk alweer een nieuwe designercollectie, namelijk ROTATE x H&M. Het Deense modemerk is ook niet vies van wat glitter en feestelijke silhouetten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De mooiste dupes

Eerlijk is eerlijk: we balen allemaal dat we naast het net hebben gevist. But then again: glitter, pailletten en bloemen zijn niets nieuws onder de zon. Wij struinden de krochten van het internet af naar soortgelijke stukken en vonden ware parels. We zetten ze even voor je op een rijtje, met het H&M x Rabanne item ter vergelijking erbij.

Benneton Puple Sequin Trousers – €89,95

Wat Rabanne kan, kan Benneton ook. Een paarse broek met pailletten koop je online bij Benneton voor €89,95.

RABANNE X H&M
RABANNE X H&M | BENNETON

 

MANGO Zilveren broek – €49

Zilveren broeken zijn hot. Net als zilveren schoenen, trouwens. MANGO heeft een prachtige metallic broek in de collectie.

RABANNE X H&MMANGO Jurk met schijven – €71,91

De items met schijven zijn kenmerkend voor de Rabanne x H&M collectie. Maar wist je dat MANGO al best een tijdje dit soort items uitbrengt?

RABANNE X H&M (1100 x 924 px) (2)
RABANNE X H&M | MANGO

BOOHOO Top met schijven – €31

Ook bij BOOHOO weer een fonkelende parel.

RABANNE X H&M
RABANNE X H&M | BOOHOO

Stradivarius Maxi Dress – €45,99

Deze jurk heeft iets minder toeters en bellen [insert Famke Louise voice], maar is wel net zo stijlvol.

RABANNE X H&M (
RABANNE X H&M | STRADIVARIUS

Superdry slip dress luipaard – €80,99

Had jij dit kittige jurkje op het oog? Dan heeft Superdry deze dupe voor je in hun collectie.

RABANNE X H&M
RABANNE X H&M | SUPERDRY

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.