Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Is dit de reactie van Khloé Kardashian op de geruchten over vreemdgaan van Tristan Thompson?

Nadat er afgelopen week nieuwe beschuldigingen over vreemdgaan aan het adres van Tristan Thompson verschenen, denken fans dat Khloé Kardashian nu reageert met een quote in haar Instagram Story. Eerder deze week vertelde een vrouw dat ze een kortstondige seksuele relatie met Tristan had in het begin van 2021.

De beschuldigingen werden gedaan in de No Jumper Podcast.

Tristan Thompson is beschuldigd van vreemdgaan

Op 22 april verscheen Instagram-model Sydney Chase in de No Jumper Podcast. Daar had ze het over een kortstondige romance met Tristan Thompson, die eerder dit jaar zou hebben plaatsgevonden. “He told me he was not in a relationship anymore, so I said OK. We talked, we hung out multiple times, we went out together, everything.” Volgens haar heeft ze de relatie beëindigd toen ze erachter kwam dat Tristan Thompson niet single was. Ze zegt dat Tristan haar wel heeft geprobeerd te bereiken.

Zowel Tristan als Khloé hebben nog niet gereageerd op de nieuwe beschuldigingen. Toch beweren fans dat Khloé refereert naar de geruchten in haar Instagram Story. Ze deelde namelijk een quote over vriendelijkheid van Sonia Sabnis. In de Instagram Story valt te lezen, “People who don’t hesitate to share a kind word or do a good deed to brighten up someone else’s day are the best kind of people.” Fans zijn er zeker van dat het te maken heeft met de situatie rondom Tristan.

khloe kardashian tristan thompson
Instagram / @khloekardashian

Khloé Kardashian

In de afgelopen maanden werd duidelijk dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson inmiddels alweer even bij elkaar waren. Ze brachten de eerste lockdown samen door en zijn sindsdien naar elkaar toegegroeid. Zelfs geruchten over een verloving verschenen nadat Khloé meerdere keren een foto van een enorme diamanten ring op Instagram postte. Ze heeft nog niet gereageerd op de nieuwe geruchten maar plaatste wel meerdere quotes op Instagram en Twitter. We wachten de reacties van Tristan en Khloé geduldig af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.