Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Entertainment 26 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 guilty pleasure shows om te kijken als je niet kunt wachten op Selling Sunset

De opnames van Selling Sunset seizoen 5 zitten er inmiddels op en dat betekent maar één ding: drama. Ben jij gek op guilty pleasure reality shows als Selling Sunset en Keeping Up With The Kardashians? We verzamelden 5 andere reality series op streamingsdienst Hayu die het kijken waard zijn.

Dat wordt bingewatchen in 3.2.1…

5 must see reality shows

1. Below deck: down under

Sinds afgelopen weekend staan de eerste afleveringen van Below Deck Down Under op Hayu. Met de serie duik je in de wereld van superjachten. Hoe gaat het leven bovendeks, waar ze paraat moeten staan voor de extravagante gasten? En hoe gaat het personeel om met de onderlinge spanningen benedendeks? En psst, als je deze Australische spin off helemaal gezien hebt, dan zijn er ook nog een aantal seizoenen van de originele Below Deck te bekijken.

2. The Real Housewives of…

Orange County, New Jersey, Miami, New York, Atlanta… The Real Housewives zijn overal. Alle seizoenen staan op Hayu dus je bent van één ding zeker: als je deze series over het leven van superrijke huisvrouwen gaat kijken, dan ben je de komende tijd wel even zoet.

3. Life of Kylie

Life of Kylie is een serie uit 2017 waar het leven van Kylie Jenner centraal staat. De serie heeft maar één seizoen dus je kunt ‘m in één keer bingen op een druilerige zondag. Op People lezen we dat miss Kylie tijdens het filmen van de serie erachter kwam dat ze zwanger was van Stormi – maar dat hield ze zo ongeveer tot aan de geboorte geheim.

Ook helemaal top: Hayu heeft zelfs een categorie met meer ‘Kardashian Kontent’. Denk aan series als Kourtney en Kim Take New York en Dash Dolls.

Food diary: dit is wat Kylie Jenner op een dag eet

4. Top Chef

Foodies kunnen hun hart ophalen met het programma Top Chef. Alle 19 seizoenen staan online bij Hayu, dus ook hier is er weer genoeg om te streamen. In het programma nemen chef-koks het tegen elkaar op in culinaire uitdagingen en we kunnen je alvast beloven dat je gegarandeerd honger krijgt bij het zien van deze show. Top Chef is misschien officieel geen echte reality show, maar desondanks zit de serie vol drama. Zeker een aanrader!

5. Million Dollar Listing

Over Selling Sunset gesproken: nog voor deze populaire Netflix-show het licht zag, bestond Million Dollar Listing al. Net zulke mooie huizen en vooruit, iets minder drama, maar nog steeds onwijs leuk om naar te kijken.

Dit zijn de makelaars van The Oppenheim group die je niet in Selling Sunset ziet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.