Tessa Ham
Tessa Ham Money 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit salaris sloeg Regé-Jean Page af voor gastrol in seizoen 2 van Bridgerton

Het is inmiddels aftellen naar seizoen 2 van Bridgerton, dat vanaf 25 maart op Netflix is te bekijken. Wij kunnen niet wachten, maar zijn wel enorm verdrietig dat de meest begeerde man ter wereld, Regé-Jean Page niet als Simon Basset in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Blijkbaar heeft hij zelfs een gigantisch salaris afgeslagen, omdat hij niet wilde terugkeren.

Om wat voor bedrag gaat het hier? Wat was zijn reden? En waarin kunnen we de acteur binnenkort wel bewonderen?

Het salaris dat Regé-Jean Page afsloeg voor Bridgerton 2

Volgens The Hollywood Reporter werd Regé-Jean Page gevraagd om terug te keren naar Bridgerton als een guest star. Hij zou dan in drie tot vijf afleveringen van het tweede seizoen te zien zijn. Maar ondanks een salaris waar je U tegen zegt, sloeg hij dit aanbod af.

De acteur zei nee tegen 50.000 dollar (45.500 euro) per aflevering, dus 250.000 (227.600 euro) in totaal. Een reden kan zijn dat Regé-Jean Page het geld niet echt nodig heeft, met zijn vermogen dat inmiddels 1,4 miljoen euro telt.

Maar aangezien zo’n bedrag altijd nog onderhandelbaar is, had de acteur de rol waarschijnlijk simpelweg al afgesloten. “Het verhaal is bedoeld voor één seizoen”, vertelde Regé-Jean Page al eerder aan Variety. “De producers vertelden me van tevoren dat het een begin, midden en einde zou hebben. Ik dacht: dat is interessant. Het voelde als een limited series. Ik mag binnenkomen, mijn steentje bijdragen en dan zal de familie Bridgerton verder gaan.”

Regé-Jean te zien in film met Ryan Gosling

Hoewel we enorm verdrietig zijn dat Regé-Jean Page niet te zien is in seizoen 2 van Bridgerton, hebben we hem zeker niet voor het laatst gezien. Bridgerton was misschien niet de eerste productie van Regé-Jean Page, maar de rol van Simon zette hem wel voorgoed op de kaart.

Dit jaar nog kunnen we hem op het witte doek zien in The Gray Man, naast Chris Evans en Ryan Gosling. In 2023 staat fantasyfilm Dungeons & Dragons op de planning, waarin hij onder andere te zien is met Chris Pine en Hugh Grant.

En alsof dat niet genoeg goed nieuws is, zeggen bronnen tegen The Hollywood Reporter ook nog eens dat de deur nog steeds openstaat voor Regé-Jean Page bij Bridgerton en dat hij wellicht terugkeert voor een potentieel seizoen 3 van de serie. Duimen maar!

15 redenen waarom Regé-Jean Page de meest begeerde man ter wereld is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.