Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen naam van hun pasgeboren zoon

Kylie Jenner en Travis Scott werden afgelopen maand ouders van hun zoon Wolf. Nu laat Kylie weten via Instagram dat ze de naam van hun pasgeboren zoon hebben veranderd, omdat die volgens zijn ouders niet goed genoeg bij hem paste. Ze maakt het nieuws bekend nadat ze een video post waarin de bevalling van haar zoon te zien is.

Hoe heet hij dan nu?

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen naam zoon

In een Instagram Story schrijft Kylie Jenner, “FYI our sons name isn’t Wolf anymore 😅😅 We just really didn’t feel like it was him. Just wanted to share because I keep seeing Wolf everywhere 🙏” Het nieuws komt nadat Kylie vlak na de geboorte van hun zoon op Instagram zette dat ze hun zoon Wolf Webster hadden genoemd, met de simpele tekst, “Wolf Webster 🤍” op een zwarte achtergrond.

Instagram / @kyliejenner
Instagram / @kyliejenner

Maar wat is de nieuwe naam van hun zoon? Zowel Kylie Jenner als Travis Scott heeft nog niks bekendgemaakt over de naam van hun zoon, die inmiddels een maand oud is. Het nieuws komt nadat Kylie een video postte waarin ze het proces naar haar bevalling deelt. De video heet, “To Our Son.” en werd online gezet op YouTube. Fans kwamen direct met reacties vol emoties, want we zien behind-the-scenes momenten van Kylie’s babyshower, de doktersafspraken van haar en Travis, schattige momenten met dochter Stormi en zelfs beelden van Kylie’s bevalling. Helaas zijn er geen beelden van de baby te zien in de video, maar dat komt vast als het stel bekendmaakt wat de naam van hun zoon nu is.

Kylie Jenner onthult de naam van haar zoon en Twitter gaat compleet los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.