Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Bachelor Rien bevestigt: ‘Helaas over tussen mij en Fem’

Er gingen al wat verhalen op verschillende juicechannels rond, dat Bachelor Rien en zijn ‘winnares’ Femke niet meer samen zouden zijn. Rien bevestigd dit nieuws aan ons – het is dus waar.

De reden? Het verliefde gevoel wat ze in Zanzibar hadden, is helaas niet meer teruggekomen en ze gaan nu ieder hun eigen weg.

Rien en Femke uit elkaar

Het leek zo’n sprookje: de knappe Rien en Femke ontmoetten elkaar tijdens in Zanzibar tijdens de opnames van De Bachelor en daar zag je gelijk al een klik ontstaan. De twee trokken heel erg naar toe, zoenden een aantal keer en nog voor de 24-uursdate wist Rien zeker dat Femke de vrouw was waar hij mee verder wilde. Daar zit je in een droom, in een bubbel.. maar dat hebben ze toch niet vast weten te houden in het echte leven.

Rien vertelt: “Het klopt dat het helaas over is tussen mij en Fem. We hebben het op verschillende plekken geprobeerd. Op Zanzibar was het gevoel intens. Daarna hebben we elkaar 3 maanden niet kunnen zien. Nu hebben we het in de afgelopen periode op allerlei manieren geprobeerd en een kans gegeven in het ‘echte leven’. Maar het heeft geen stand kunnen houden. Dat verliefde gevoel van in Zanzibar is niet meer teruggekomen.”

Femke weer terug in Amsterdam

Het viel @reality.fbi ook al op dat er iets gaande was tussen deze twee. Femke gaf op Instagram aan dat Ibiza geen langetermijnoptie was, waardoor het al leek alsof Rien niet bij haar toekomst hoort. En dat lijkt nu toch te kloppen. Ze overweegt zelfs om van Bali, waar ze nu woont, naar Amsterdam te verhuizen. Officieel – ze neemt dan ook haar hondje Takkie mee. “De tijd zal het leren”, aldus Femke. Voor nu is ze blij te zijn om terug te zijn op Nederlandse bodem.

Rien en Femke
@reality.fbi

Meest succesvolle Pixar-film ooit zorgt letterlijk voor een hoop emoties, vooral bij volwassenen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.