Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok zijn dit de dubbelgangers van Rihanna (en ze lijken sprekend)

TikTok is het afgelopen jaar de plek geworden om dubbelgangers van celebrities te ontdekken. Van degene die zoveel op Taylor Swift lijkt dat ze echte verwarring veroorzaakte bij fans, tot de vrouw die meer op Jennifer Aniston lijkt dan de echte Jennifer Aniston. De laatste ontdekking van TikTok zijn niet één maar twee dubbelgangers van niemand minder dan Rihanna.

En deze zijn next level.

Dubbelgangers van Rihanna op TikTok

De eerste vrouw, een TikTokker genaamd Priscilla Beatrice, heeft met haar video’s meer dan 2 miljoen volgers verzameld. Ze is zich zeer bewust van haar gelijkenis met RiRi en imiteert haar ook vaak in haar video’s, zo ook haar recente Met Gala-look. In één video draagt ​​ze Rihanna’s iconische donkere crop samen met rode lippen, en een snelle scan door de opmerkingen vertelt je alles wat je moet weten, “are u related to Rihanna???” schreef een fan, een ander voegt toe, “Say hi to Asap Rocky for me please.”

@priscila.beatriceoficial

#fypシ #foryou

♬ Chama pelo Apelido – DJ ENZO ÚNICO & DJ Tl De Guadalupe & mc jhenny

Priscilla lijkt zelf zo erg op de zangeres, dat Rihanna zelf het heeft opgemerkt. Nadat Instagram-account The Shade Room de gelijkenissen postte, reageerde RiRi eronder, “where the album sis? #R9.”

De volgende dubbelganger is Avery, die laatst viral ging nadat ze een video postte over dat ze zich niet realiseert hoe ze er echt uitziet. In de reacties vertellen mensen haar al snel dat ze er uitziet als Rihanna.“Rihanna is that you?” schrijft iemand, een ander voegt toe, “Rihanna…. sorry… Rihanna… sorry.” Vervolgens postte ze een video met de tekst, “I’ve literally been getting that I look like Rihanna my whole lifeeee sooo y’all lmk what you think😭 [sic].” Wij kunnen de gelijkenissen bijna niet geloven…

@notavrey

u give me feelings 🙃#fypage

♬ U GIVE ME FEELINGS – Original Teyhanii

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.