Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok is dít de dubbelganger van Jennifer Aniston

We hebben overal wel een dubbelganger rondlopen. Of de gezichten nu bijna identiek zijn of we iemand zien lopen die een beetje op ons lijkt: ergens op de wereld loopt gewoon een ‘tweede versie’ van ons rond. Ook Friends-actrice Jennifer Aniston heeft er één.

En ze lijken sprekend op elkaar.

Volgens TikTok is dit de dubbelganger van Jennifer Aniston

Het begint er steeds meer op te lijken dat we van TikTok meer beginnen te leren. Is het niet een gloednieuw recept, dan is het wel een handige sollicitatietip waar we nooit eerder van hebben gehoord. Kortom: het platform is dé plek om nieuwe kennis op te doen, op wat voor gebied dan ook. Ook komen er dagelijks nieuwtjes voorbij over onze favoriete celebrities, onder andere Jennifer Aniston. Zo schijnt ze een dubbelganger te hebben die sprekend op haar lijkt.

Dit is Lisa Tranel, een doodnormale Amerikaanse die maar één TikTok hoefde te plaatsen om compleet viraal te gaan. Lisa, ook wel bekend als @she_plusthree, plaatste afgelopen weekend een video waarin ze een scène uit Friends playbackte – en het duurde allesbehalve lang voordat kijkers iets opviel: ze lijkt sprekend op Jennifer Aniston. Ze heeft nu zelfs haar bio veranderd naar “Not Jennifer Aniston” om verwarring te voorkomen. Benieuwd? Check de TikTok zelf maar:

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound – Friends

Ondertussen heeft de TikTok al meer dan 4 miljoen views en 580 duizend likes. In de video zien we hoe Lisa Tranel de woorden uit een scène uit Friends playbackt, waar Jennifer Aniston (aka Rachel Green) het heeft over het nemen van ontslag. “I want to quit, but then I think I should stick it out. Then, I think why would such a person stay in such a demeaning job just because it’s remotely related to the field they are interested in.”

En één ding is zeker: Lisa lijkt sprekend op Jennifer. De twee zouden net zussen kunnen zijn. Ook de kijkers denken precies hetzelfde en reageren dingen als, “I actually thought it was Jennifer Aniston. Wow!!” en, “Someone tag Jennifer Aniston and get them together” – een ander zegt zelfs dat Lisa Tranel een derde Green-zus had kunnen zijn. We kunnen niets anders zeggen dan dat we het daar compleet mee eens zijn.

Dit fijne nieuws over Jennifer Aniston en Brad Pitt maakt jouw dag helemaal goed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.