Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna en A$AP Rocky bewijzen wederom dat ze het best geklede koppel zijn in deze outfits

Dat Rihanna en A$AP Rocky het meest stijlvolle koppel EVER zijn, was al bekend. Nadat ze in New York City in matching outfits verschenen en tijdens het Met Gala 2021 het internet braken, zijn ze nu wederom gespot in verbluffende looks tijdens een date night in Californië.

Het chicste koppel ever?!

Rihanna en A$AP Rocky tijdens date night

Inmiddels zijn RiRi en A$AP Rocky al bijna twee jaar een stel, maar houden ze hun relatie vaak onder de radar. Af en toe zien we ze in de meest iconische looks verschijnen, zo ook gisteravond, toen ze samen een date night hadden in Californië. Rihanna droeg voor de gelegenheid items uit de samenwerking van Gucci en Balenciaga, waaronder een bodywarmer en een sjaal die als hoofddoek werd gedragen.

SplashNews / ANP

Ook haar zonnebril was van Gucci, met een dik zwart montuur inclusief Gucci-monogram en rode glazen. Ze maakte de look af met een donkerbruine rok en nudekleurige hakken met dunne bandjes terwijl ze op weg was naar Giorgio Baldi in Santa Monica. A$AP Rocky vergezelde zijn vriendin en droeg een wit/geel gebreide balaclava van Mimata. Hij droeg ook een bruin geruit overhemd onder een blauwe spijkerjas inclusief speld met de tekst ‘Be Kind For Real’. De rapper maakte zijn look af met een lichtgrijze joggingbroek en Dior-sneakers.

Splashnews / ANP

Relatie

Hoewel de twee altijd goede vrienden zijn geweest, deden er al jaren dategeruchten de ronde over Rihanna en A$AP Rocky. Hij zong eerder een couplet in haar nummer Cockiness (I Love It) en zijn speelde een rol in zijn video voor zijn nummer Fashion Killa uit 2013. Volgens geruchten zijn ze in 2020 begonnen met daten, nadat Rihanna en haar vriend Hassan Jameel uit elkaar gingen. In mei 2021 noemde A$AP Rocky haar ‘de liefde van zijn leven’ in een interview met GQ. Eén ding is zeker: we willen meer van RiRi en A$AP zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.