Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-film Mother/Android

Elke maand zijn we weer obsessed met een nieuwe film of serie op Netflix. Vorige maand waren we helemaal verslaafd aan Emily in Paris en Don’t Look Up en op dit moment zijn we obsessed met de Netflix-original Mother/Android. De film staat pas sinds 7 januari op Netflix, maar is nu al een groot succes.

De film staat in de Netflix top 10 en ook op Twitter gaan fans compleet los door de Netflix-film.

Mother/Android

Geen spoilers, maar de Netflix-film Mother/Android is waarschijnlijk niet wat je ervan verwacht. In de film volgen we een jonge zwangere vrouw Georgia (Chloe Grace Moretz), van wie we ontdekken dat ze gemengde gevoelens had over haar zwangerschap toen ze erachter kwam. Ze is ook erg onzeker over haar relatie met haar partner Sam (gespeeld door Euphoria-ster Algee Smith).

Ze weet niet zeker of ze wel klaar is om moeder te worden, maar heeft hier amper tijd om over na te denken. In de toekomstige wereld waarin Georgia en Sam leven worden Android-robots namelijk gebruikt als bedienden om in het huis te helpen, maar er ontstaat een opstand van duizenden hightech-wezens. Hierdoor moeten Sam en Chloe onverwachts vluchten om hun eigen leven en die van hun baby te beschermen en het jonge stel vecht tegen alle verwachtingen in om te proberen aan hun lot te ontsnappen.

Deze 10 Netflix-series heb je in één weekend uitgekeken

Twitter

Op Twitter lijken fans ontzettend onder de indruk te zijn over de Netflix-film Mother/Android. Ze vertellen namelijk dat ze een hele andere verwachting bij de film hadden. Zo schrijft een fan: “When refugees escape war and conflict at home and put their children on a boat, a raft, or under a lorry. Seen Mother/Android on Netflix yet?”

Andere fans schrijven: “Thought mother/Android would be fighting the robots and stuff, didn’t expect to be sat here crying my eyes out”, “#MotherAndroid WHAT THE HELL. This movie destroyed me… Still crying” en “Wow Chloë Grace Moretz’s performance in #MotherAndroid on Netflix is incredible! I did not expect to get that emotional!”

Nieuw op Netflix: deze topfilms en -series verschijnen in januari

Wij gaan de Netflix-film Mother/Android dit weekend zeker kijken. Heb jij hem al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.