Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna duikt de wereld van haar in en dit is alles wat je wil weten over Fenty Hair

Rihanna neemt langzaam maar zeker de wereld over met haar Fenty-imperium. Na make-up, skincare en ondergoed is nu ook het haar aan de beurt. Fenty Hair is coming en wij vertellen je alles wat je wil weten.

Fenty Hair wordt niet zoals andere haarmerken van celebrities.

Rihanna komt met Fenty Hair

Rihanna is de koningin van haartransformaties, dus als iemand een haarmerk kan lanceren, dan is zij het wel. Er is geen celebrity die zoveel haarkleuren heeft gehad als onze RiRi – en ze stonden haar allemaal even prachtig. Samen met haar haarstylist Yusef blies ze ons keer op keer omver. Daarom was het geen verrassing dat ze en jaar geleden de naam ‘Fenty Hair’ claimde. Maar waar we rekenden op een haircare merk, werden we verrast door de originele ingeving van Fenty Hair.

Cool parents: A$AP Rocky doet een boekje open over het ouderschap met Rihanna

Fenty Hair wordt geen haircare merk

En nee, Fenty Hair wordt geen lijn met shampoo, conditioners en serums. Rihanna verrast ons met een nieuwe ingeving: Fenty Hair draait om barrettes, scrunchies, clips, pruiken, extensions, verschillende borstels en kammen, haarbanden, haarspelden en haarkrullers. Jep, dat is een ruim assortiment. En dat alles met de verfijnde kwaliteit die we van het merk gewend zijn.  Met Fenty verzorg je je haar niet, maar creëer je een look die indruk maakt. Dat is wat het handelsmerk van Fenty Hair deze maand bekend maakt, volgens onze favoriete beauty sleuth @trendmood21.

We hebben hoge verwachtingen, want van de Fenty make-up en skincare zijn wij groot fan. Rihanna onderscheidt zich van andere celebrities met haar merk. Waar vele zich richten op het verzorgen van het haar met kostbare ingrediënten, gaat RiRi voor het maken van iconische kapsels. Rihanna is een selfmade miljardair met haar Fenty-empire, maar met deze nieuwe tak van het merk komen er nog meer dollars haar kant op. Mama makes money.

Wanneer de exacte lancering is, dat is nog niet bekend. Wij kunnen niet wachten en beginnen alvast met sparen voor de drop.

De 10 meest gevolgde miljardairs op Twitter: van Kim Kardashian tot Rihanna

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.