Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Rihanna heeft honingblond haar in nieuwe post op Instagram

Rihanna heeft inmiddels iedere beautytrend op aarde uitgeprobeerd. De zangeres is niet bang om verschillende haarstijlen en make-uplooks uit te proberen, die haar vaak ook nog eens geweldig staan (geen verrassing). Recent zagen we haar nog met een ultrakorte pony voor een fotoshoot van Savage x Fenty en eerder bracht ze de mullet terug in de mode. Nu zien we Rihanna met honingblond haar en het geeft ons alle nostalgie die we nodig hebben.

Het is de eerste keer in jaren dat we haar met een blonde coupe zien.

Rihanna heeft blond haar

In een nieuwe serie aan Instagram-foto’s zien we RiRi met een haarlook die we al jaren niet bij haar hebben gezien: honingblond haar. Op de foto’s ligt ze op de grond tussen een collectie aan vinyl platen en zit ze op een fluffy blauwe stoel met een paar hoge hakken aan. In iedere foto uit de collectie draagt ze een lange, honingblonde pruik met een donkere aanzet.

Chrissy Teigen heeft een honingblonde coupe voor de lente en deelt foto’s op Instagram

Hoewel het niet de eerste keer is dat we Rihanna zien met een blonde coupe, hebben we haar al een aantal jaar niet met het kapsel gezien. En toen ze voor blond ging, droeg ze vaker een platinumblonde coupe dan een warmblonde coupe als deze. De look stal natuurlijk direct onze aandacht, maar de echte reden voor de post is ook om enthousiast van te worden. Rihanna kondigt namelijk een limited-edition ‘Rih-Issue’ aan, van al haar acht albums. En hoewel dat niet de nieuwe muziek is waar we op gehoopt hadden, is RiRi vooral druk met het runnen van haar miljoenenbedrijven Fenty Beauty, Fenty Skin en Savage x Fenty.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.