Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Army of Thieves

Na Squid Game en My Name hebben we een nieuwe Netflix-verslaving: Army of Thieves. De film – die sinds 29 oktober op Netflix staat – heeft onze volledige aandacht en is inmiddels populairder dan Squid Game. De film is ontzettend spannend en hilarisch en staat niet voor niets op nummer twee in de top 10 van Nederland. Fans gaan op Twitter compleet los over de film en delen de leukste en meest herkenbare memes.

Wij zetten ze voor je op een rij.

Army of Thieves

We hebben momenteel een behoorlijk grote obsessie met de nieuwste film van Netflix, Army of Thieves. Van de cast tot de verhaallijn: alles klopt aan de film. De liefde spat niet alleen van het scherm, maar ook in het echte leven. Twee acteurs van de film zijn namelijk ook in het echt aan het daten. Dan zijn we natuurlijk direct geïnteresseerd in de film.

De film – een prequel op Army of The Dead – vertelt het verhaal de mysterieuze Korina Dominguez, die Ludwig Dieter rekruteert om een bank te overvallen. Samen met een geselecteerd team van criminelen proberen ze die legendarische kluizen te kraken. Deze kluizen staan verspreid over Europa, maar niets houdt het team tegen om het toch te proberen. De sequel van Army of Thieves staat al op Netflix en laten we eerlijk zijn: wij hebben het eerste deel van de film in één avond uitgekeken en het tweede deel staat voor komend weekend op de planning.

Army of Thieves: alles wat je moet weten over de razendpopulaire Netflix-film

Memes

Tegenwoordig is een film of serie pas geslaagd als er memes over worden gedeeld. Army of Thieves is meer dan geslaagd, want heel Twitter staat vol met memes en ze zijn super herkenbaar. Zo schrijft een fan, “#ArmyOfThieves is infinitively better than it ever should be. 🙌🏻” en een andere fan schrijft, “Army of The Dead and Army of Thieves have no business being this good. This universe is slowly becoming my favorite franchise atm.” Wij zetten de beste memes voor je op een rij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.