Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 28 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Rihanna neemt New York City compleet over in deze opvallende outfits

We kunnen altijd op Rihanna rekenen als het gaat over een flinke dosis outfitinspiarie. In 2022 kregen we al meerdere keren geweldige, experimentele outfits van RiRi te zien. Zo liep ze vorige week in een sportshirt die ze als jurk droeg en verschijnt ze nu wederom in een aantal opvallende outfits in New York City.

Natuurlijk ziet ze er chic as always uit.

Rihanna draagt opvallende outfits

Afgelopen woensdag verscheen Rihanna op de straten van New York City in een feloranje vintage Jean Paul Gaultier fuzzy coat om vervolgens voor schoenen te gaan shoppen. Ze droeg de jas over een matching oranje hoodie en combineerde de look met een camouflerende broek. Hoewel het klinkt als een ontzettende modeblunder, laat Rihanna maar weer eens zien dat ze alles, maar dan ook álles kan hebben. Simpel omdat ze Rihanna is.

Raymond Hall/GC Images

De feloranje jas is oversized en valt net over Rihanna’s kuiten heen. De hoodie is exact dezelfde kleur als de jas en houdt haar warm tijdens de wintermaanden in New York City. Ze maakt de look compleet met een wide-leg camouflerende broek en combineert die met de Balenciaga x Gucci Knife-hakken. Qua make-up kiest RiRi voor een felrode lip.

Raymond Hall/GC Images

New York City

Vervolgens verscheen RiRi gisteren samen met haar vriend A$AP Rocky in New York City. Rihanna zag er gedurfd uit in een harige blauwe rok en combineerde dat met een blauw en zwart windjack. Ze combineert de look met witte gladiator pumps die over haar kuiten gekruist zijn. A$AP Rocky droeg op zijn beurt een compleet zwarte outfit en stelde zich minder gedurfd op dan zijn vriendin.

Gotham/GC Images

Rihanna draagt een sportshirt als jurk tijdens date night met A$AP Rocky

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.