Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 24 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Rihanna draagt een sportshirt als jurk tijdens date night met A$AP Rocky

Rihanna en A$AP Rocky hebben al meerdere keren bewezen het meest stijlvolle koppel out there te zijn. Hoewel ze meestal onder de radar blijven, werden de twee afgelopen weekend wederom gespot tijdens een date night in New York City. Natuurlijk is de outfit van RiRi meteen een veelbesproken onderwerp en zijn ook wij fan van de nonchalante outfit die ze droeg.

ON FIRE.

Rihanna en A$AP Rocky tijdens date night

Voor een diner bij Peasant in New York City koos Rihanna voor een sporty-glam look. RiRi droeg een Martine Rose Supersized Football Top als jurk met diamanten Amina Muaddi-sandalen, Miu Miu skihandschoenen, een pet met het initiaal van een ‘R’ en kristallen oorbellen. Ze maakte de look af met een oversized rode pufferjas en matchende lipstick. Haar pastelkleurige oogschaduw matchte weer helemaal met haar sportshirt.

Robert Kamau/GC Images

A$AP Rocky hield het dit keer subtiel, hij droeg een furry neutraalkleurig jack, een t-shirt met slogan, zwarte spijkerbroek, beanie met print, leren laarzen en rode handschoenen. De look van Rihanna stond centraal tijdens de date night van de twee en werd natuurlijk direct veelbesproken op social media. Hier is nog een close-up van de fashionable look van RiRi:

Robert Kamau/GC Images

A$AP Rocky noemt Rihanna de liefde van zijn leven in nieuw interview

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.