Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Nostalgisch goed of juist een Karen? Rihanna gaat voor pixie cut en fans zijn verdeeld

Dat Rihanna niet bang is om te experimenteren met haar coupe, dat weten we allemaal. De zangeres heeft in haar carrière al heel wat kapsels gehad. Toch doet haar nieuwste look wat stof opwaaien. Rihanna gaat voor een pixie cut en dat brengt fans terug naar vroeger.

En ze zette niet alleen de schaar in haar lokken, maar zet het ook nog eens flink in de blondeer. Wij zijn fan.

Rihanna gaat voor een blonde pixie cut

Rihanna werd afgelopen weekend gefotografeerd op weg naar een zakelijke meeting in Santa Monica, Californië. Eén ding viel meteen op: haar kapsel. De lange lokken van Riri zijn verleden tijd. Rihanna gaat nu door het leven met een blonde pixie cut met kleine shag. Het staat haar prachtig, daar kunnen we niet omheen. We hadden ook niet anders verwacht van de 36-jarige zangeres, die ieder bestaand kapsel lijkt te slayen.

Bekijk de foto’s van Rihanna’s nieuwe kapsel hier.

Nostalgische gevoelens door dit kapsel

Als een grote artiest de schaar erin zet, zijn de reacties gemengd. Een deel van Rihanna’s fans vind haar nu lijken op een Karen, Trisha Paytas of een oma. ”Now she looks like a Karen’‘ luidt een populaire reactie.

Een ander deel is groot fan. Dit is niet de eerste keer dat Rihanna een korte coupe rockt. We herinneren ons allemaal de tijden van ‘Rehab‘, ‘Disturbia‘ en ‘Take A Bow’, waar Rihanna haar donkere haren in een opgeschoren pixie cut droeg. Good old times. Dit kapsel mag dan wel iets anders zijn, toch zijn fans blij dat Rihanna met kort haar weer terug is.

De reacties op X zijn dan ook niets dan lovend. ”We live for short hair Rihanna” schrijft een fan op X (voormalig Twitter). Een ander schrijft: ”Its giving 2013 mac campaign, she rocks every style”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.