Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna brengt haar iconische ultrakorte pixie cut terug in lingeriefoto op Instagram

Rihanna is een van de grootste mode-iconen die we kennen. Afgelopen week ging een foto van RiRi en vriend A$AP Rocky viral nadat ze verschenen in 90’s-outfits. Nu gaat ze weer viral omdat ze een van haar iconische kapsels terugbrengt. En die doet ons denken aan de late 00’s, toen Rihanna nét bekend werd.

Ze introduceert het kapsel in een lingeriefoto van Savage x Fenty.

Rihanna heeft pixie cut

Gisteren deelde Rihanna een nieuwe foto op Instagram waar ze de nieuwe items van de Savage x Fenty Pride-collectie liet zien. De opbrengst van de collectie gaat naar vijf verschillende LGBTQ+-organisaties. Maar dat was niet het enige waar onze aandacht naar uit ging. Rihanna introduceerde namelijk een nieuw kapsel dat ons terugbracht naar de 00’s.

Nadat ze de afgelopen maanden een mullet, curtain bangs en groene highlights had, heeft ze nu een ultrakorte pixie cut. En die lijkt verdacht veel op de pixie cut die ze in 2008 had toen “Umbrella” net uit was (ja, je wordt oud) en ook op de pixie cut die ze in 2012 had. Kortom, we kunnen wel stellen dat RiRi fan is van het razendpopulaire kapsel.

Rihanna in 2008 – EPA/PAUL BUCK
Rihanna in 2012 – ROBYN BECK / AFP

Kortere versie

Dit keer is de pixie cut van Rihanna nog korter, heeft ze geen bangs en zit haar haar dichter tegen haar hoofd geplakt. En hoewel je nu misschien denkt dat je met dit korte haar helemaal niks kan, heb je het mis. RiRi weet precies hoe ze het kapsel moet stijlen en is er nog goed in ook. Om nog maar te zwijgen over de prachtige Savage x Fenty Pride-lingerie die ze in de foto draagt. De set zit vol regenbogen en hartjes, er is niemand die hem beter draagt dan RiRi herself. In de caption schrijft Rihanna, “#SavageXPride🌈….pride forever!!!”

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor kort haar die we nodig hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.