Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 2 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Vanessa Hudgens deelt een make-uploze selfie op Instagram en fans gaan los

High School Musical-ster Vanessa Hudgens is zeker niet vies van een full glam make-up look. Zo gaat ze regelmatig voor korte en pittige kapsels, en zien we haar regelmatig in een prachtige make-up look op de rode lopers staan. Ondanks haar liefde voor make-up nam ze gisteravond een compleet ander pad.

Ze plaatste een make-uploze selfie op Instagram en fans zijn obsessed.

Vanessa Hudgens plaatst make-uploze selfie op Instagram

Deze dagen zien we liever celebrities met zijn/haar echte haartextuur en een make-uploze huid verschijnen dan in een overdreven make-up look. Social media kan soms namelijk best naar onze hoofden stijgen, wat niet altijd even leuk is. Gelukkig zijn daar altijd onze favoriete celebrities die ons ook laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Zo delen verschillende celebrities hun acne-journey, maar plaatsen velen ook zo nu en dan een heerlijke make-uploze foto. Ook Vanessa Hudgens is van de partij: ze plaatste gisteravond een video waarin we allesbehalve make-up zien.

Onder de video schrijft ze, “A fresh face is the best face. In my opinion at least 😉✨” Ook noemt ze het skincare-merk @weareknowbeauty, een merk dat ze heeft opgericht met Madison Beer en dermatoloog Karen Chinonso Kagha dat cruelty-free huidproducten aanraadt. Hiermee gaat ze de voetstappen van Jennifer Lopez achterna, die eind 2020 ook haar eigen skincare merk lanceerde.

In de video zien we Vanessa Hudgens inzoomen op haar glanzende en gezonde huid, die is ingesmeerd met haar favoriete Know producten. Onder de foto reageren fans verrast en vooral erg enthousiast – reacties als, “Beautiful 😍” en “Why are you so damn beautiful V?! 😍😍😍” komen voorbij. We weten niet hoe het met jullie zit, maar van ons mag ze elke dag op Instagram verschijnen in zo’n natuurlijke look.

Dua Lipa deelt make-uploze selfies mét acne op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.