Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 23 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor kort haar die we nodig hebben

Vanavond krijgen we hopelijk te horen dat onze geliefde kappers weer open mogen, wij kunnen niet wachten. Door de afwezigheid van onze kapper zaten we een tijd met een coronakapsel, maar nu de eerste lentedagen een feit zijn willen we ASAP een opfrisbeurt. Gelukkig zijn daar onze favoriete celebrities om ons te inspireren.

Heb je altijd al getwijfeld een kort kapsel te nemen? Dit is het moment.

Kort haar

Je denkt er vast wel eens over na: het nemen van een korte coupe. Het geeft je een frisse uitstraling en laat je gezicht een stuk beter uitkomen. Ook wanneer je je haar meerdere malen hebt geverfd is het nemen van een korter kapsel zeker een aanrader. Zie het als een nieuw begin: new hair, new me.

Nu snappen we maar al te goed dat je geen flauw idee hebt of zo’n kapsel jou wel staat. Om daar achter te komen wil je natuurlijk weten welk kapsel het beste staat bij jouw gezichtsvorm en welke kleur het beste bij je past. We verzamelden een dosis inspiratie van onze favoriete celebrities met een kort kapsel. Welke is jouw favoriet?

1. Korte bob

Het is nog zacht uitgedrukt dat we obsessed zijn met de korte en wavy bob van Katy Perry. Met een goed product blijft je haar de hele dag goed en volumineus zitten. Dat is alles wat we willen, toch?

2. Pixie cut

De iconische pixie cut is terug van weggeweest en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Dit pittige kapsel is perfect voor een wat rondere gezichtsvorm.

3. Mullet

Laten we eerlijk zijn: Miley Cyrus met een mullet is simpelweg gewoon alles wat we nodig hebben in het leven.

4. Wavy kort kapsel

Als er iemand de koningin van korte kapsels is, dan is het wel momager Kris Jenner.

5. Achter de oren

Van een pony tot lange zwarte lokken: Bella Hadid rockt alles. Ook deze slicked back-look misstaat haar zeker niet.

6. Korte coupe met pony

Ook zusje Gigi kan er wat van. Begin 2019 zagen we haar voor de Prada SS19 campagne met deze gewaagde coupe. Durf jij het aan?

7. Strakke edges

Toen we Zendaya in 2019 op de cover van Vogue zagen met dit iconische en prachtige kapsel, viel onze mond open. Stijlvol en chic: perfect voor een fancy diner of een sollicitatie.

8. Zijscheiding

Wij zijn verliefd op dit leuke kapsel van Lady Gaga. De strakke zijscheiding in combinatie met de kleine blow out zorgt ervoor dat het haar nét niet op de schouders valt.

Welke coupe is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.