Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is wat je van de Super Bowl halftime show van Rihanna kunt verwachten

Het moment waar we allemaal al ruim 5 jaar op wachten: Rihanna live op een podium. Vorig jaar werd er namelijk aangekondigd dat de zangeres in 2023 tijdens de Super Bowl halftime show zal optreden. Fans – inclusief wij – kunnen natuurlijk niet wachten en de zangeres herself heeft nu een tip van de sluier gegeven over wat we van haar optreden kunnen verwachten.

Zet 12 februari 2023 maar groot in je agenda!

Rihanna

De 34-jarige zangers is helemaal terug van weggeweest. Zo bracht Rihanna vorig jaar nog haar nieuwste liedje “Lift Me Up” uit en dit was natuurlijk binnen no-time een grote hit. Daarnaast is de zangeres vorig jaar ook moeder geworden van een prachtige zoon en deelde ze in december eindelijk de eerste beelden van haar kleintje.

Rihanna is toch wel een van de meest bekende vrouwelijke zangeressen op de wereld. Fans vragen dan ook al jaren om nieuwe muziek, maar de kersverse moeder is druk geweest met hele andere zaken. Zo runt Rihanna naast haar zangcarrière ook nog een lingerie en make-up merk, genaamd Fenty beauty en Savage X Fenty.

Super Bowl halftime show

Nu lijkt het erop dat de drukke zangers toch een gaatje in haar agenda heeft gevonden. Rihanna gaat namelijk tijdens de Super Bowl halftime show van 2023 optreden. Nu zijn fans al maanden aan het speculeren over de invulling van deze show, maar dit hoeven ze niet langer te doen.

Rihanna heeft zich namelijk uitgesproken over wat fans van haar show kunnen verwachten. De zangeres vertelde in november aan Entertainment Tonight dat ze “veel cultuur wil integreren”. “I want to incorporate different aspects of entertainment and things that I just enjoy and bring it to the stage…I want to celebrate the music that I’ve made.”

Het lijkt er dus op dat we niet veel nieuwe muziek zullen horen tijdens haar optreden. Gelukkig heeft Rihanna een behoorlijke collectie aan muziek waar iedereen van houdt. Wij zijn in ieder geval al ontzettend blij dat Rihanna terug is! *Siri, play playlist “This is Rihanna” on Spotify*

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.