Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 26 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

She’s Back! Rihanna doet de halftime show van de volgende Super Bowl in 2023

Het duurt nog even, maar tijdens de halftime show van de komende Super Bowl op 12 februari maakt Rihanna haar comeback op het podium. We hebben lange tijd niets van haar vernomen op muzikaal vlak, maar deze terugkeer wordt groter dan ooit.

Wij kunnen niet wachten.

Rihanna helpt restaurantpersoneel met opruimen na een avond uit en dit is waarom wij van haar houden

Rihanna doet de halftime show van de komende Super Bowl

Gisteravond ging het gerucht al dat Rihanna de halftime show gaat verzorgen van de Super Bowl. Je weet wel, het grootste jaarlijkse televisiemoment in de V.S.

TMZ ving van bronnen op dat niemand minder dan Riri dit jaar de show doet en dat bleek waar te zijn. Eerde viel de naam van Taylor Swift, maar rumour has it dat zij het aanbod heeft afgewezen. Met een Instagram-post kondigde Rihanna haar comeback tijdens de Super Bowl aan.

Zonder woorden weet Queen Riri het internet (en ons) gek te maken. Want dit is haar comeback op Instagram (ze heeft sinds mei niets gepost) en op het podium. In 2016 blies ze ons omver met haar album Anti, maar daarna bleef het angstvallig stil. Haar leven stond de laatste jaren meer in het teken van FENTY, dan van muziek. En hoewel wij groot fan zijn van haar contoursticks, zijn we nog groter fan van haar muziek.

De voorgaande halftime shows

Met dit grote nieuws treedt Rihanna in de voetsporen van Beyoncé, Lady Gaga, Madonna en J Lo. Het is sinds 2017 de eerste keer dat een vrouw de pauze-act in haar eentje draagt, Lady Gaga deed dit voor het laatst.

Vorig jaar was de eer aan Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar. Dat was de laatste Super Bowl halftime show die gesponsord werd door Pepsi, vanaf dit jaar is Apple Music de hoofdsponsor.

De show vindt plaats op 12 februari in het State Farm-stadion van Glendale, Amerika. Wij hopen stiekem dat Rihanna ons verrast met nieuwe muziek.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.