Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna helpt restaurantpersoneel met opruimen na een avond uit en dit is waarom wij van haar houden

Rihanna laat weer zien hoe fantastisch ze is. De zangeres helpt restaurantpersoneel met opruimen na een girls night out. En dit alleen maar omdat ze samen met een groep vrienden vroeg of het restaurant na sluitingstijd open kon blijven. Wij houden van haar.

She only gets better and better.

Rihanna helpt restaurantpersoneel met opruimen

Op donderdagavond genoot Rihanna van een meidenavond in het (met een Michelinster bekroonde) restaurant Caviar Russe in New York City. Een bron op locatie vertelt Page Six dat de CEO van Fenty Beauty bij de kaviaarbar kwam met een groep van zes vriendinnen die tot 2 uur ’s nachts van het eten genoten, met daarnaast de nodige champagne. Klinkt als een topavond.

Melissa Forde, een goede vriendin van de zangeres, deelde enkele foto’s gedeeld die eruitzagen alsof ze die avond waren genomen.

Instagram Melissa Forde

Rihanna was comfortabel gekleed in baggy jeans, een oversized No Limit Records-trui, een paar puntige geveterde hakken en Tiffany & Co. sieraden voor het uitje in New York. Later op de avond werd de zangeres gezien terwijl ze het personeel hielp met opruimen en de barkrukken terug op hun plaats zette. Dit allemaal omdat ze later weggingen dan de sluitingstijd van het restaurant.

Riri op ‘casual date’ met A$AP Rocky in New York City

Onze Riri was de afgelopen weken in New York, waar ze voor het eerst is gespot sinds de geboorte van haar eerste kind, met vriend A$AP Rocky in mei.

Zo werd ze onlangs gefotografeerd met de rapper terwijl ze onderweg was naar Richie Akiva’s nieuwe members-only club, The Ned. Iemand op het evenement zag het paar en zei dat ze er “chill and definitely happy” uit zagen.

Op die avond droeg ze een levendig groene outfit: een leren minirok en een zijden blouse in dezelfde tint. Verder droeg ze sandalen met open teen, een zonnebril en een ketting met schakels.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.