Anne Smits
Anne Smits Celebrity 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, is Blake Lively nou bevallen van haar vierde kindje?

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds hebben hoogstwaarschijnlijk hun vierde kindje verwelkomd. Hoe de baby eruitziet of wat de  naam is, is nog onbekend. Zo laat het stel op een bijzondere manier weten dat Blake bevallen is.

Baby news!

Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen hun vierde kindje

En dat laten zij op deze manier weten…

Blake Lively plaatst foto zonder baby belly

Zo plaatst Blake geen foto van een babyhandje of -voetje, maar slechts een foto waarop ze te zien is zonder baby belly. Op Instagram post de 35-jarige actrice een foto waarop ze duidelijk bevallen is. Maar het stel deelt verder niks over het nieuwe familielid. We zullen dus nog even moeten wachten totdat het stel beslist om een foto van de baby met de wereld te delen. Wij zijn erg benieuwd!

Relationship goals

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn inmiddels al meer dan 10 jaar getrouwd en zijn ook de trotse ouders van dochters James, (8), Inez (6) en Betty (3). De relatie van deze twee is er eentje waar we stiekem allemaal van dromen en dit is het geheim van hun succesvolle huwelijk.

 

Blake Lively is klaar met de paparazzi

Blake kondigde in september haar zwangerschap van haar vierde kindje aan tijdens de Forbes Power Women’s Summit. Blijkbaar was haar verschijning met haar babybuikje niet genoeg voor de paparazzi. Drie dagen na de Forbes Power Women’s Summit liet de actrice op Instagram weten dat ze niet te spreken was over de fotografen die stiekem een kiekje van haar wilden nemen. Zo plaatste ze een serie foto’s waarop haar buikje te zien was met de caption: “Here are photos of me pregnant in real life so the 11 guys waiting outside my home for a 🦄 sighting will leave me alone. You freak me and my kids out.”

ANP

 

Grote zussen

Of James, Inez en Betty zich een grote zus van een broertje of wederom een zusje kunnen noemen, zullen we nog even moeten afwachten. Zoals we van Blake gewend zijn, ziet ze er in ieder geval weer prachtig uit vlak na haar bevalling.

OMG – Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn uit elkaar en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.